arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Vacature

Vacature medewerker finance

Geplaatst op
Uren
16- 24 uur, vanaf half februari 2020
Opleidingsniveau
MEAO

Een leuk klus voor zeker een half jaar

In verband met een pensionaris in 2020 zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker op de financiële afdeling van Beurtvaartadres.

Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de voor de crediteurenadministratie. Je bent dus niet alleen bezig met het juist inboeken van de inkoopfacturen, declaraties en andere betalingsdocumenten, maar ook verantwoordelijk voor de controle van deze documenten op rekenkundige juistheid en formele goedkeuring. Daarnaast verzorg je ook periodiek de betalingen en zorg je ervoor dat het crediteurenbestand up-to-date is. Punctueel en gestructureerd werken is dan jou ook op het lijf geschreven.

Verder verricht je ook nog andere werkzaamheden, zoals het leveren van ondersteuning bij de debiteurenadministratie, ondersteuning bij de personeelsadministratie en waar nodig ondersteuning van de manager finance. Samenwerking en betrokkenheid zijn dan ook eigenschappen die goed bij jou passen.

De functie is voor minimaal een half jaar, maar uiteindelijk wel eindigend in verband met automatiseringsslagen binnen de financiële afdeling. Ben je dus op zoek naar een leuke financiële functie bij een dynamisch bedrijf, maar niet per se naar een vaste baan, reageer dan meteen!

 

De snelste manier om te zien of we een match hebben

mail mij middels deze knop

Vragen? Neem gerust contact met mij op!

Wils van Vliet
Wils van Vliet
Manager Finance