Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


“Het is mijn doelstelling om straks projecten vlot te laten verlopen en veel tevreden klanten te hebben na een succesvolle implementatie”

Sinds kort is ons team van de digitale vrachtbrief verder uitgebreid met een nieuwe collega! Per 1 augustus 2022 versterkt Patricia Tichem in de rol van Junior Ketenregisseur ons team. In deze rol zal zij projecten begeleiden en zorg dragen voor een succesvolle integratie van TransFollow. 

Lees in deze blog meer over Patricia’s ervaringen en ambities binnen Beurtvaartadres.

Inwerkperiode in TransFollow team

Momenteel wordt Patricia door haar collega’s van het TransFollow team ingewerkt en meegenomen in wat er in de sector speelt. Voorheen was Patricia enkele jaren werkzaam in de IT, dus een verdiepingsslag in de Transport en Logistiek is dan ook nodig om deze nieuwe branche goed te leren kennen. Meer kennis opdoen is dan ook iets wat Patricia graag doet: “Waar ik vooral naar uitkijk is om klanten en de sector beter te leren kennen. In de wereld van transport en logistiek gebeurt heel veel en is ook heel dynamisch. In de korte tijd dat ik bij Beurtvaartadres ben, ben ik mij veel aan het inlezen en informatie aan het opdoen om meer te leren.“

Beurtvaartadres als fijne werkgever

“In de korte tijd dat ik hier ben, heb ik Beurtvaartadres als een hele fijne en open organisatie leren kennen. Door mijn nieuwe collega’s ben ik ook heel fijn ontvangen en er wordt ook tijd gemaakt om je welkom te heten binnen het bedrijf. Het is een platte organisatie waar iedereen voor je klaarstaat. Binnen Beurtvaartadres mag en kan je écht jezelf zijn. Collega’s hebben plezier in hun werk, maar ook met elkaar. Beiden zijn erg belangrijk voor mij persoonlijk.“


In ontwikkeling blijven

“Bij mijn vorige werkgever heb ik ook al ervaring opgedaan in de IT vanuit een consultancy rol. Training geven en met de klant meedenken zijn dingen die ik graag doe. Projectmanagement is een nieuwe uitdaging, maar ik kijk er naar uit om mij hierin verder te ontwikkelen. Het is mijn doelstelling om straks projecten vlot te laten verlopen en veel tevreden klanten te hebben na een succesvolle implementatie. Eerst ga ik nog even op vakantie in september, maar daarna zal ik aanhaken bij verschillende projecten.” 

Deel deze post
Archief


“Het leukste aan mijn werk vind ik de voldoening dat je aan het eind van de dag een hoop klanten tevreden hebt gemaakt”