Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Beurtvaartadres neemt mee

Vervoersdocumenten

Met een vervoersdocument van Beurtvaartadres kiest u voor kwaliteit en zekerheid!


Waarom Beurtvaartadres voor jouw vervoersdocumenten?

  Al onze documenten zijn van de beste kwaliteit

 Het grootste meest uitgebreide assortiment

  Al onze documenten zijn juridisch juist


  Snel en gemakkelijk te bestellen via de webshop

  Telefonisch te bestellen via de servicedesk

  Altijd het juiste document voor het juiste transport

                                                                                                                 

Bekijk al onze vervoersdocumenten

          Liever telefonisch ? Bel 088 - 55 22 100


Altijd het juiste document bij de hand

Over de weg, het spoor, het water en door de lucht: sinds 1927 zorgt Beurtvaartadres dat de papieren vervoersdocumenten voor uw transport beschikbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat u altijd snel op weg kunt, met de juridisch juiste documenten bij de hand.

Beurtvaartadres is al meer dan 95 jaar de specialist in vervoersdocumenten. Denk aan vrachtbrieven, begeleidingsbrieven  en gevaarsetiketten. We zijn mede opgericht door brancheorganisaties evofenedex en TLN.

Bestellen via de webshop gaat erg gemakkelijk en snel. Bestelt u liever telefonisch? Neem dan contact op met onze servicedesk.


Juridisch correcte documenten

Gaat u op weg met een vervoersdocument van Beurtvaartadres? Dan weet u zeker dat u beschikt over een wettelijk goedgekeurd document. Alle vervoersdocumenten die wij uitgeven worden getoetst. Ze voldoen aan de juridische standaarden van de Stichting Vervoeradres (SVA). Zo zijn onze vrachtbrieven CMR- en AVC-proof.

Elk vervoersdocument moet aan wettelijke eisen voldoen en verwijzen naar de juiste vervoerscondities. Deze worden geactualiseerd en gedeponeerd door de SVA. Beurtvaartadres werkt nauw samen met deze stichting. Ziet u het logo van SVA op uw vrachtbrief? dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een goedgekeurde vrachtbrief. Twijfelt u over de juistheid? dan helpen wij u graag!

Schaf direct Uw vervoersdocumenten aan!

Wilt u er zeker van zijn dat u altijd beschikt over het juiste document voor uw transport? Kies voor de vervoersdocumenten van Beurtvaartadres

Ga naar onze webshop

 


Beurtvaartadres neemt mee

Meer dan 95 jaar ervaring. Al sinds het jaar 1927.

Alle vervoersdocumenten voldoen aan de juridische standaarden van de Stichting Vervoeradres (SVA)

U vindt bij ons méér dan alleen papieren vervoersdocumenten


Het juiste document voor het juiste transport, van de beste kwaliteitDocumenten van de beste kwaliteit

Het papier dat we gebruiken voor onze vervoersdocumenten is uitgebreid getest, waardoor wij staan voor de kwaliteit van het document. Veel documenten zijn van zelfdoorschrijvend papier, zoals de CMR vrachtbrieven en begeleidingsbrieven. Dit zowel als kettingformulier, kopgelijmd setje of geschikt voor de laserprinter.

U kunt bij Beurtvaartadres uw documenten laten personaliseren, bijvoorbeeld met uw logo en huisstijlkleuren. Bovendien adviseren we u graag: welk document is er nodig voor welk transport? Ongeacht of het om vervoersdocumenten voor wegvervoer, spoorweg, luchtvracht of scheepvaart gaat. Ook houden we voor u veranderende wet- en regelgeving in de gaten. Zo gaat u altijd op pad met de meest actuele documenten.Grootste en meest brede assortiment

Beurtvaartadres is er vóór en dóór de markt. Dit resulteert in het grootste en meest brede assortiment aan vervoersdocumenten. Welk document u ook zoekt, Beurtvaartadres heeft het in het assortiment. Voorbeelden:

U vindt bij ons méér dan alleen papieren vervoersdocumenten. In het kader hiernaast leest u hier meer over.

TransFollow en im- en export

Zorgeloos overstappen naar de digitale afhandeling van documenten: daar begeleidt Beurtvaartadres u graag bij. Met de eCMR TransFollow profiteert u van diverse digitale mogelijkheden. Beurtvaartadres is dé partij die dit voor de gehele Nederlandse transportketen tot een succes maakt.


Ook kunt u bij ons terecht voor im- en export: hiermee houdt u altijd de controle over uw douane- en KVK-zaken.

Beurtvaartadres plant bomen

Beurtvaartadres creëert innovatieve digitale oplossingen voor de transportsector en streeft naar een papierloze sector. Zolang dat nog niet zo ver is, compenseren we het gebruik van papier door bomen te planten. We doen dat via Trees for All. Voor ieder vijftigduizendste vervoersdocument dat we verkopen planten we een boom.

Meer over onze samenwerking met Trees for All

Vragen? Bel mij gerust!

Bernadette den Uijl
Adjunct-directeur

Tel 06 303 723 94 E-mail Stuur een mail