Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
CMR Vrachtbrief

CMR vrachtbrief

Voor internationaal vervoer over de weg heeft u de CMR vrachtbrief nodig


 Uw invulinstructie voor de CMR 

CMR vrachtbrief

De CMR vrachtbrief heeft u nodig voor al het internationaal vervoer over de weg. De CMR kan voor zowel binnenlands transport als voor internationaal transport gebruikt worden.


CMR

De CMR verwijst naar het CMR-verdrag. Het CMR-verdrag is een internationaal verdrag tussen Europese landen. De afkorting CMR staat voor ‘Convention relative au Contrat de Transport International de Marchandises par Route’. In het Nederlands betekent dat: Verdrag betreffende de overeenkomst tot internationaal vervoer van goederen over de weg.

Het gebruik van een CMR vrachtbrief is niet alleen verplicht, maar ook nuttig. Goed gebruikt geeft de CMR vrachtbrief zekerheid over informatie, zoals de afzender, de vervoerder, de geadresseerde, het aantal colli, het gewicht en de uiterlijke staat van de goederen, bijzondere instructies, rembours, enzovoort. Dat maakt de vrachtbrief tot belangrijk bewijsmiddel!

Beurtvaartadres heeft voor ieder soort vervoer de juiste vrachtbrief. Voor iedere modaliteit, maar ook vervoersspecifiek, zoals formulieren voor afval, grond of vervoer van auto's. 


Soorten CMR vrachtbrieven

Voor internationaal vervoer over de weg heeft u de CMR vrachtbrief nodig, maar het CMR-document kan ook voor binnenlands transport gebruikt worden. Het CMR-formulier kan gebruikt worden in de volgende aangesloten landen:

Albanië, Armenië, Azerbeidzjan, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Iran, Ierland, Italië, Jordanië, Kazachstan, Kirgizië, Kroatië, Letland, Libanon, Litouwen, Luxemburg, Marokko, Malta, Macedonië, Moldavië, Mongolië, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Oekraïne, Oezbekistan, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tadzjikistan, Tsjechië, Tunesië, Turkmenistan, Turkije, Wit Rusland, Zweden, Zwitserland.

CMR kopen? De CMR vrachtbrief is te bestellen in de volgende soorten:

Lezen over de digitalisering van CMR-software?

Lees meer over wat CMR-software voor uw organisatie te bieden heeft.


Bestel de CMR bij Beurtvaartadres

  Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis

  Goede service

 Compleet assortiment

Juridisch de enige juiste


Heeft u vragen ? Bel mij gerust

Matthijs van Rooijen
Customer Service

Tel 088 55 22 162 E-mail Stuur een mail