Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Met WebDoc borgt u efficiëntie, gemak en professionaliteit

Door: Martijn Benist - Webdoc Specialist

Martijn Benist - Webdoc Specialist

Vroeger werden vrachtbrieven standaard met de hand of de typemachine ingevuld. Sommige bedrijven vullen vrachtbrieven nog steeds handmatig in. Met WebDoc, onze online invulsoftware, is dit verleden tijd. Hiermee vereenvoudigt én verbetert u dit proces namelijk. In deze blog vertel ik u graag over de voordelen en wat u kunt verwachten van deze online oplossing.

Via de WebDoc-portal voert u eenvoudig uw transportdocumenten met de benodigde gegevens uit. Vervolgens drukt u deze met één druk op de knop af. Dit zorgt niet alleen voor tijdsbesparing, maar ook voor een veel netter resultaat.

Verhoog efficiëntie

WebDoc vereist geen ingrijpende installatie en implementatie. U kunt de software gewoon in uw internetbrowser gebruiken. In combinatie met een lage instapprijs maakt dat WebDoc uitermate geschikt is voor het midden- en kleinbedrijf (mkb). Ook kunt u de software altijd en overal gebruiken. Op die manier bent u niet verbonden aan een vaste werkplek. 


Dankzij onze software vult u voortaan met één druk op de knop uw documenten in. U kunt namelijk sjablonen maken voor veelvoorkomende bestemmingen en ladingen. Zo vult u de documenten snel in en print u ze direct uit. Daarnaast bouwt u een eenvoudig een digitaal archief op. Hierdoor zijn tijdrovende administratieve handelingen verleden tijd. Gegevens slaat u eenvoudig op in uw adresboek, zodat u deze in het vervolg met één muisklik in uw documenten invoert. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces.

​Voorkom fouten

Een ander groot voordeel van WebDoc is dat u hiermee de foutmarge minimaliseert. Handgeschreven transportdocumenten kunnen onduidelijk zijn, waardoor belangrijke informatie soms moeilijk te lezen is. Soms leidt dit zelfs tot ongeldige documenten. Bijvoorbeeld als de herkomst niet te herleiden valt uit het handschrift. Met alle gevolgen van dien.

Papierloze toekomst

Met WebDoc bespaart u niet alleen tijd, het is ook een tool waarmee u nauwkeurigheid en professionaliteit waarborgt. Met WebDoc creëert u uniformiteit in uw documenten, zoals een vrachtbrief. U wilt dat deze er netjes en verzorgd uitziet. Want een vrachtbrief is uiteindelijk ook een soort visitekaartje van uw bedrijf. Met WebDoc zet u de eerste stap richting een papierloze toekomst.

De belangrijkste voordelen van WebDoc

   Eenvoudig in gebruik

  Stamtabellen voor hergebruik

   Alle gangbare documenten beschikbaar

   24 uur per dag toegang

   Niet gebonden aan uw werkplek

   1 beheerder / meerdere gebruikers

   Automatische back-up

   Koppeling met TransFollow

   Vriendelijk geprijsd

  Telefonische ondersteuning

   Vrijblijvende gratis trial mogelijk

​Ga aan de slag

Bent u nieuwsgierig naar de voordelen van WebDoc voor uw bedrijf? Vraag vrijblijvend een proefperiode aan van een week en ga zelf aan de slag met onze software. Heeft u een vraag of heeft u liever eerst een online demo? Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens.


Heeft u vragen? Ik help u graag!

Martijn Benist
WebDoc-specialist

Tel 088 55 22 110 E-mail Stuur een mail 

Deel deze post
Archief


Inzicht in de wet- en regelgeving rondom de eCMR