Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Alle informatie over de eCMR overzichtelijk bij elkaar: ecmr-info.nl

Voor optimalisering van administratieve en logistieke processen is de transitie van de papieren CMR naar de eCMR onontkoombaar. Maar de stap van een papieren naar een elektronisch proces is niet in één dag gezet. Er leven veel vragen op juridisch, technisch en internationaal vlak. De antwoorden hierop vindt u vanaf nu overzichtelijk op een rij, op de gloednieuwe website ecmr-info.nl. 

De website ecmr-info.nl werd geïntroduceerd tijdens de Week van de Digitalisering en is een initiatief van Transport en Logistiek Nederland (TLN), evofenedex en Stichting Vervoeradres. 

Onafhankelijk antwoord op alle denkbare vragen

Op de site wordt onafhankelijk antwoord gegeven op de meestgestelde vragen over de eCMR. Hoe zit het bijvoorbeeld met de rechtsgeldigheid van de eCMR? Welke wettelijke verplichtingen gelden er? In welke landen kunt u de eCMR gebruiken? Hoe zit het met de security en welke IT-systemen zijn geschikt voor de eCMR? 


Altijd actuele informatie over de eCMR

Shula Stibbe, algemeen secretaris van Stichting Vervoeradres, vertelt: “Bij evofenedex, Stichting Vervoeradres en TLN krijgen we nog altijd veel uiteenlopende vragen van organisaties over de eCMR. Daarom ontstond het idee om alle informatie te bundelen op één website. We hebben de website zorgvuldig samengesteld en actualiseren deze doorlopend met nieuwe informatie, bijvoorbeeld over nieuwe wetgeving en technische ontwikkelingen.”

Staat uw vraag er niet tussen? Laat het weten!

Heeft u een vraag over de eCMR, waarop u het antwoord nog niet terugvindt op de site? Laat het weten via het contactformulier. Dan gaan evofenedex, TLN en Stichting Vervoeradres er direct mee aan de slag. En ontvangt u zo snel mogelijk antwoord. 

Deel deze post
Archief


Nieuwe webshopactie in juni van Beurtvaartadres