Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Beurtvaartadres, evofenedex en TLN lanceren de AEO Customs Compliance Tool

Voor het verkrijgen en behouden van een AEO-certificering is actuele en specialistische kennis nodig. Met de AEO-compliance tool automatiseert u dit proces en blijft u altijd in control. 


Een Authorised Economic Operator (AEO) is een officiële status die door de Douane wordt verleend aan bedrijven die internationaal handeldrijven. De AEO-vergunning biedt bedrijven allerlei voordelen in het internationale handelsverkeer. Zo worden douanevergunningen makkelijker verstrekt met een AEO-status. Ook gaat de Douane anders om met fysieke douanecontroles bij een bedrijf met de AEO-status.


AEO-certificering gemakkelijker behalen en behouden

Het verkrijgen van en het behouden van een AEO-status is specialistisch werk wat veel kennis vereist. Om dit proces makkelijker (en voordeliger) te maken, hebben Beurtvaartadres, evofenedex en TLN samen de AEO Customs Compliance Tool ontwikkeld. 


Naast deze speciaal ontwikkelde AEO-Tool, wordt er ook consulting aangeboden. Hierdoor kunnen consultants organisaties voorzien van deskundig advies of met begeleiding op maat. 


Bespaar tijd en kosten met de AEO-tool

Veel organisaties ondervinden in de praktijk dat de aanvraag, maar ook de periodieke audit van de AEO-vergunning, veel tijd en moeite kost. Er is namelijk gedegen en actuele kennis nodig voor de aanvraag. Eenmaal gecertificeerd, dient u regelmatig te checken of u nog aan de AEO-eisen voldoet. De AEO Customs Compliance Tool monitort, documenteert taken en geeft inzicht in de vervolgacties. Verder kunt u eenvoudig rapportages maken en deze delen met de Douane.
Drie verschillende pakketten

Er zijn drie verschillende pakketten: AEO-Tool Only, AEO-Tool & Consulting en AEO-Certificering Behalen. Ondersteuning van onze servicedesk is bij alle drie pakketten inbegrepen. Meer informatie over deze pakketten vindt u op beurtvaartadres.nl/aeo.

 

Interesse?

Wilt u meer weten of heeft u interesse in onze AEO-tool? Neem contact op via e-mail of bel 088-55 22 152.

Interesse? Neem direct contact op

Sebastiaan Vlaming
Im -en Export Sales

Tel 088-55 22 152 E-mail Stuur een mail   
 

Deel deze post
Labels
Archief


Nieuw boetebeleid voor Douanevervoer (NCTS)