Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Voor de GrootWagenparkHouder

GWH-regeling motorrijtuigenbelasting

Ontdek onze service: een digitale koppeling met Digipoort

GWH-bijlage service aanvragen

Krijgt u uw motorrijtuigenbelasting nog op papier, maar wilt u gebruik maken van GWH-regeling? Dan heeft u een digitale koppeling nodig met overheidsberichtenbox Digipoort. Zelf deze koppeling maken is prijzig en kost tijd. Beurtvaartadres heeft een eenvoudiger en voordeliger alternatief ontwikkeld: de GWH-bijlage Service. Vraag het nu aan!

Wij maken de koppeling voor u

De GWH-bijlage Service is een initiatief van Beurtvaartadres, in samenwerking met haar partners TLN en evofenedex. Met deze service maken wij de koppeling met Digipoort voor u. Vervolgens ontvangt u de factuurspecificatie per e-mail. Zonder dat u hiervoor een eigen (kostbare) koppeling moet opzetten en onderhouden.

De specificatie ontvangt u in hetzelfde formaat als u gewend bent. De manier van verwerken blijft voor u dus gelijk. 

GWH-bijlage Service aanvragen,

zo doet u dat:

Klik op de link en vul het aanvraagformulier in. Onze expert neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Hij stuurt u een offerte op maat toe. 

                                        Aanvraagformulier GWH service

Onderneem actie

De koppeling met Digipoort is noodzakelijk. Heeft u de koppeling niet? Dan kunt u geen gebruik meer maken van de Grootwagenparkhouder-regeling (GWH). U ontvangt dan een aparte (papieren) motorrijtuigaanslag per voertuig in uw wagenpark. Dit betekent veel extra werkzaamheden voor uw administratie.

Digipoort

Digipoort is een ICT-dienst die het elektronische berichtenverkeer voor de overheid afhandelt. Met behulp van Digipoort worden berichten snel, veilig en betrouwbaar digitaal uitgewisseld tussen bedrijven en overheden.

Machtiging activeren

Kiest u voor onze GWH-bijlage Service? Dan is het noodzakelijk dat u Beurtvaartadres machtigt om de factuurspecificaties voor u te ontvangen via Digipoort. 

U ontvangt van de Belastingdienst een brief waarmee u de machtiging kunt activeren. Hiermee machtigt u Beurtvaartadres álleen voor het bij Digipoort ophalen van uw factuurspecificaties motorrijtuigenbelasting.


Kosten GWH-bijlage Service

De kosten van de GWH-bijlage Service zijn op jaarbasis en afhankelijk van het aantal (vracht)auto’s. 

Ledenkorting

Leden van TLN of evofenedex ontvangen 20% korting op het GWH-bijlage Service-abonnement.  

Geef uw keuze door aan de Belastingdienst

Kiest u voor de GWH-bijlage Service of wilt u toch zelf de koppeling met Digipoort maken? Geef uw keuze door aan de Belastingdienst. Heeft u dit nog niet gedaan? Doe het dan zo snel mogelijk! 

Heeft u vragen? Bel mij gerust

Matthijs van Rooijen
Customer Service

Tel 088 55 22 162 E-mail Stuur een mail