Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Beurtvaartadres plant haar 2e bos

Op woensdag 25 januari 2023 hebben medewerkers van Beurtvaartadres ons 2e bos geplant. Dit bos is geplant in het Brabantse Liempde in samenwerking met Trees for All, een non-profit organisatie. Voor ieder 50.000e vervoersdocument dat we verkopen, planten we een boom. Op deze manier compenseert Beurtvaartadres het gebruik van papier in de transportsector.

Beurtvaartadres en duurzaamheid

In 2019 startte Beurtvaartadres met het initiatief om bomen te planten via Trees for All. In 2020 werd het eerste bos geplant in het Groene Woud en in 2023 is het 2e bos geplant. De komende jaren zal Beurtvaartadres deze actie voortzetten. Zolang er papier gebruikt wordt, zal Beurtvaartadres de boomkap blijven compenserenDit sluit ook mooi aan bij onze doelstellingen in het kader van de ISO 14001-certificering.

Trees for All

Trees for All is een Nederlandse organisatie zonder winstoogmerk die zich richt op het planten van bomen en het bevorderen van herbebossing in Nederland en andere landen over de hele wereld. De organisatie werkt aan het bevorderen van de voordelen van bomen, zoals het verbeteren van de luchtkwaliteit, het verminderen van CO2-emissies en het bieden van leefgebieden voor wilde dieren.

Deel deze post
Labels
Archief


Per 13 februari 2023 vergunningplicht veraccijnsd vervoer