Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Nieuwe kennissessie overstap AGS naar DMS

De overstap van AGS naar DMS komt dichterbij, maar wat verandert er exact voor u? Tijdens de nieuwe kennissessie van Beurtvaartadres praten onze experts u bij over het laatste nieuws en de nieuwe werkwijzen. We zoomen in op uw situatie en beantwoorden vragen. 

De succesvolle sessies in oktober tonen aan dat er grote behoefte is aan informatie over de overstap. Geldt dit ook voor u, en heeft u de kennissessies in oktober gemist? Dan kunt u zich nu inschrijven voor de sessie op 21 maart.

DMS kennissessie op 21 maart

De kennissessie vindt plaats op 21 maart 2023. Tijdens deze sessie praten we u bij over de nieuwe manier van douaneaangiften doen, via DMS in plaats van AGS. We focussen ons op de praktijk. Welke handelingen moet u nu (en straks) verrichten? Wat is anders dan voorheen? Na de sessie bent u goed voorbereid op de overstap van AGS naar DMS. 

Meld u nu aan!


Praktische informatie

Waar: Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal

Parkeren: U kunt gratis parkeren in de parkeergarage van Van der Valk

Wanneer: 21 maart 2023 | 10:00-13:00 | Inloop vanaf 9:30

Tarieven: € 199,- p.p. (inclusief lunch)*

* = Beurtvaartadres klanten krijgen bij deze sessie maar liefst 25% korting! Om hiervan gebruik te maken, gebruik dan bij het inschrijven de kortingscode die u van ons per mail heeft ontvangen.

Let op: het aantal plekken is beperkt, dus meld u op tijd aan!

Meer informatie
Wilt u meer weten over de migratie naar DMS of heeft u vragen over deze DMS kennissessie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze im- en export Servicedesk beantwoordt graag de vragen die u heeft!

Vraag over overgang naar DMS?

John Jochems
Im -en Export Servicedesk

Tel 088-55 22 152 E-mail Stuur een mail 

Deel deze post
Labels
Archief


Interview Beurtvaartadres op RTL Z