Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Terugblik op de 2e editie van de Week van de Digitalisering

Vorige week organiseerde Beurtvaartadres in samenwerking met TLN en evofenedex de 2e editie van de Week van de Digitalisering. Iedere ochtend tussen 10:30 en 11:30 waren de webinars live te volgen en werd u bijgepraat door experts en kwamen verhalen uit de praktijk ter sprake. Op woensdag 6 april was ons webinar 'De eCMR als verbindende factor' live te volgen en spraken diverse professionals over de inzet van de eCMR in zijn/haar organisatie.

Aviko, Heras en H.N. Post & Zonen als spreker

Tijdens het webinar van Beurtvaartadres op woensdag 6 april zaten er drie verschillende bedrijven aan tafel die gebruik maken van de eCMR TransFollow! Zo waren Frank Scholten, Transportmanager bij Aviko, Elke Lubse, Business Improvement Manager bij Heras en Dé Post, Directeur van H.N. Post & Zonen tijdens de Week van de Digitalisering aan onze tafel te gast als sprekers. 

In dit webinar werd u bijgepraat over hoe u uw bedrijfsprocessen efficiënter kunt digitaliseren en inrichten. Hierbij kwamen ook diverse verhalen uit de dagelijkse praktijk aan bod. Dit gehele webinar kunt u vrijblijvend terugkijken via de onderstaande YouTube video. 

 
 
 

On-demand webinars

Naar aanleiding van het webinar tijdens de Week van de Digitalisering kwamen er ook veel verschillende vragen binnen. Naar aanleiding hiervan heeft Beurtvaartadres twee verschillende webinars aangemaakt, zodat er wat dieper in de materie in kan worden gegaan. Zo staat één webinar helemaal in het teken over de introductie van de eCMR TransFollow. Dit webinar wordt gegeven door Juliëtte Roos, accountmanager digitale vrachtbrief bij Beurtvaartadres.

Het andere webinar gaat over dieper in op de implementatie van de eCMR TransFollow en wat dit betekent voor jouw organisatie. Lindsay Postel, ketenregisseur en projectmanager bij Beurtvaartadres, vertelt je tijdens dit webinar meer over de implementatie en de rol van verandermanagement die daarbij komt kijken. Na het volgen van dit webinar weet je welke elementen voor een succesvolle overstap zorgen en wat daarbij komt kijken. 

 

Deel deze post
Archief


Meer regie op emballage administratie dankzij samenwerking Beurtvaartadres en RTI Blockchain