Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Digitale vrachtbrief

Gebruikerservaringen TransFollow

Ontdek de ervaringen van de gebruikers van de eCMR TransFollow

Neem contact op

Van der Plas

Van der Plas behoort tot de vooraanstaande bloemengroothandelaren in heel Europa. Met het doel hun logistieke processen te verbeteren, zijn ze begonnen met het implementeren van de elektronische vrachtbrief, oftewel de eCMR.

Bekijk deze case

H.N. Post & Zonen

Al sinds 1964 is H.N. Post & Zonen een logistiek dienstverlener in diverse soorten vervoer, op- en overslag, expeditie en douane faciliteiten. In 2017 zijn zij als een van de eerste bedrijven gestart met de eCMR.              
 

Bekijk deze case

Network4Cars

Als een van de grootste autogroothandels op de Europese markt is Network4Cars onlangs overgestapt op de eCMR. Met behulp van de digitale vrachtbrief hebben zij over heel Europa realtime inzicht in hun transport.  

Bekijk deze case

Heras Mobile

Heras Mobile verzorgt onder andere hekwerk bij veel bouwterreinen en festivals. Dankzij TransFollow gebruiken ze de eCMR ook als pakbon. Die ze ook nog eens eenvoudig kunnen wijzigen.

Bekijk deze case

Kotra Logistics

Kotra Logistics distribueert sinds 1880 vanuit geconditioneerde distributiecentra in Nederland, Frankrijk en Duitsland namens opdrachtgevers. Ze leren veel van TransFollow en kunnen daardoor hun processen blijven verbeteren. 

Bekijk deze case

B&S

B&S is een van de bekendste groothandels in de consumptiegoederenindustrie. Ze zijn overgestapt op TransFollow voor meer inzicht in logistieke datastromen. Zodat ze hun transport nóg beter en efficiënter kunnen plannen.

Bekijk deze case

Uitgelicht: Royal Lemkes

Ontdek hoe Royal Lemkes meer inzicht kreeg in haar emballage

Bij Royal Lemkes zochten ze een duurzame oplossing om financiële schade te voorkomen. Met TransFollow hebben ze realtime inzicht in welke emballage zich waar in de keten bevindt.

Bekijk deze gebruikerservaring

McCain Lelystad

Voor de overstap naar TransFollow gebruikte McCain 8,4 kilometer aan papieren vrachtbrieven per jaar. Met de eCMR van TransFollow besparen zij een hoop tijd, en het zorgt voor meer controle en gebruikersgemak.  

Bekijk deze case

Jan de Rijk

Logistiek dienstverlener Jan de Rijk staat bekend om zijn innovatieve concepten. Zoekwerk naar de juiste papieren vrachtbrief kostte voorheen veel tijd. Sinds de overstap naar TransFollow is dit verleden tijd.                
                           

Bekijk deze case

FALK Bouwsystemen

FALK Bouwsystemen produceert sandwichpanelen en profielplaten voor daken, wanden en gevels van gebouwen. Ze zijn overgestapt op de eCMR van TransFollow om het vele papierwerk te verminderen. En inzicht te krijgen in het logistieke proces.                              

Bekijk deze case

Bos Logistics

Bos Logistics levert al meer dan 50 jaar transportoplossingen voor weg-, lucht- en zeevracht. Door het gebruik van TransFollow vervallen veel tijdrovende dagelijkse taken, bijvoorbeeld het uitzoeken en archiveren van ontelbare papieren vrachtbrieven.

Bekijk deze case

Den Hartog & Bikker

Transportbedrijf Den Hartog & Bikker kwam in de strijd tegen onnodige CO2-uitstoot uit bij de eCMR van TransFollow. Doordat ze de data realtime inzichtelijk hebben, kunnen ze nog sneller en efficiënter werken.         
     

Bekijk deze case

Bolk Transport

Bolk Transport verzorgt al meer dan tachtig jaar de meest uiteenlopende soorten wegtransport binnen Europa. Met TransFollow besparen ze veel tijd. Daarnaast weten ze hierdoor altijd waar de lading zich bevindt en wanneer deze is afgetekend.   

Bekijk deze case

Uitgelicht: Aviko

Lees meer over hoe Aviko haar transport digitaliseert met TransFollow

Aviko hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen. Om de logistieke processen zo innovatief en duurzaam mogelijk te benutten, zijn zij al enkele jaren aangesloten op de eCMR van TransFollow.

Bekijk deze gebruikerservaring

Van de Scheur Logistiek

Bij de digitalisering en optimalisering van bedrijfsprocessen kwam Van de Scheur Logistiek uit bij TransFollow. Sindsdien kunnen klanten zien hoe een transport verloopt en wat de levertijden zijn. Daarnaast levert het veel minder papierwerk op, zowel op kantoor als onderweg.                                  

Bekijk deze case

Van Donge & de Roo

Transportbedrijf Van Donge & de Roo vervoert goederen over de weg, rails, het water en door de lucht. Ze kozen voor TransFollow om containers papierloos van A naar B te vervoeren én om de supply chain te optimaliseren.
 

Bekijk deze case

Jan Deenen Transport

Jan Deenen Transport stapte over naar TransFollow om sneller, flexibeler én foutloos te werken. Hierdoor konden chauffeurs voortaan contactloos aftekenen. Zo koppelen ze de containers af, lossen de lading en rijden met lege containers terug. Zonder wachttijd!     

Bekijk deze case


Vragen over de eCMR? 

Juliëtte Roos
Senior Accountmanager Digitale vrachtbrief

Tel  06 8174 8181 E-mail Stuur een mail