Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Neemt mee

Beurtvaartadres: de organisatie

Al méér dan 95 jaar loopt Beurtvaartadres met (digitale) innovaties
voorop in de transportsector. Vernieuwend, duurzaam en servicegericht:
maak kennis met onze organisatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Over Beurtvaartadres

Beurtvaartadres is er voor haar klanten. We zijn méér dan 95 jaar geleden ontstaan op initiatief van evofenedex, NBB en TLN. We dragen dit DNA nog steeds met ons mee. Door onze professionele en laagdrempelige organisatie spelen we snel in op nieuwe vraagstukken bij onze klanten in de logistieke keten.

Onze diensten zijn gericht op het verlagen van de kosten, verbeteren van het logistieke proces en het optimaliseren van de service naar onze klanten. Onze specialisten zijn in meerdere business units actief.

Supply Chain

De eCMR van TransFollow is dé nieuwe standaard in de transportsector. Beurtvaartadres is de distribiteur en implementatiepartner van TransFollow in Nederland en sluit de gehele Nederlandse transportketen hierop aan. Het platform verbindt digitaal de systemen van de afzender, vervoerder(s) en ontvangers van goederen.

Im- en Export

Met de experts en de softwaretools van Beurtvaartadres houdt u grip op al uw douane- en KVK-formaliteiten. U kunt vertrouwen op zekerheid, betrouwbaarheid en snelheid. Samen houden we de controle en compliance, zodat de im- en export altijd dóór kan gaan.


Onze kennis en diensten ondersteunen de logistieke keten in het bereiken van efficiëntie, transparantie, controle en duurzaamheid. Wij brengen partijen samen en stimuleren proactief de ontwikkeling van de logistieke keten. Dit doen wij met een hoge klanttevredenheid en vanuit een onafhankelijke positie.

Missie van Beurtvaartadres

Vervoersdocumenten

Over de weg, het spoor, het water en door de lucht. Beurtvaartadres zorgt ervoor dat de juiste papieren documenten voor uw vervoer altijd beschikbaar zijn. Denk aan vrachtbrieven (CMR- en AVC-proof), begeleidingsbrieven en gevaaretiketten. Een compleet assortiment, 100% juridisch juist.


Bedrijfscultuur

Onze medewerkers ondersteunen we met een motiverend beleid en een goede werksfeer. Daar maken we ons als organisatie hard voor. We respecteren elkaar, staan open voor verschillende meningen en we gaan eerlijk met elkaar om.

Verder krijgt iedereen zoveel mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Het is belangrijk dat iedereen zelfstandig samen kan werken en (mede)verantwoordelijk is voor het resultaat van de onderneming.

Beurtvaartadres staat midden in de maatschappij

Beurtvaartadres is als organisatie uit de transportsector ontstaan. Daarom vinden wij het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Onder andere via onze samenwerking met 'Trees for All'.

Lees meer over Beurtvaartadres en Trees for All


Directie en management

Beurtvaartadres staat onder leiding van Chantal Gouka (directeur) ,het Management Team (Ridvan Taci, Paul Knoop, Bernadette den Uijl en Mounia Bahi). Samen zorgen ze voor de samenhang binnen Beurtvaartadres en zien ze toe op het halen van de doelstellingen. Elk vanuit hun eigen expertise gebied: Ridvan Taci; Im- en Export gerelateerde diensten, Paul Knoop; Supply Chain oplossingen (o.a. eCMR), Mounia Bahi; Marketing & Communicatie  Bernadette den Uijl; Vervoersdocumenten en HR.

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen houdt toezicht op het beleid van de directie, de algemene gang van zaken van de onderneming en de dochtermaatschappijen. Ze bewaken onder meer:

  • Realisatie van de doelstellingen
  • De strategie
  • De ondernemingsrisico’s
  • Het financiële verslaggevingsproces
  • De naleving van de wet- en regelgeving

Verder vervult de Raad van Commissarissen een adviserende rol voor de directie.

Lees hier uit wie de Raad van Commissarissen bestaat.

Beurtvaartadres logoHeeft u vragen? Bel ons gerust

Beurtvaartadres

al 95 jaar uw betrouwbare partner

Tel 088 55 22 100 E-mail Stuur een mail