Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Gebruikerservaringen

Transportbedrijf Van der Lee

Webdoc voor de opmaak van het Europees Reinigingsdocument


     Meer over vervoersdocumenten 

Van der Lee, een transportbedrijf met onder andere een specialisatie in tanktransport en tankreiniging, beschikt over verschillende tankreinigingstations in Nederland. Deze stations zijn in 2012 officieel door de ATCN erkend als ‘ATCN Tankreinigingsbedrijf’.

Dankzij een SQAS-audit mag Van der Lee op zijn tankreinigingstations ook het officiële  attest gebruiken voor zijn reinigingen, het Europees Reinigingsdocument (ERD).

Voor zijn tankreinigingstations zocht Van der Lee software waarmee het Europees Reinigingsdocument kan worden opgemaakt, geprint en gecontroleerd. De drie locaties in Delft, Roermond en Veendam gebruikt Van der Lee uitsluitend om de eigen wagens te reinigen. Maar aangezien de reiniging van de tankwagens continu doorgaat, is flexibiliteit van belang. Het Europees Reinigingsdocument moet te allen tijde opgemaakt en geprint kunnen worden.


WebDoc en het ERD

Evenals de flexibiliteit, vindt Van der Lee ook de uitstraling belangrijk. Het moet zichtbaar zijn dat het Europees Reinigingsdocument door Van der Lee is afgegeven.

Het is tevens van belang dat duidelijk is wie het document heeft opgemaakt en dat na het printen geen wijzigingen meer aangebracht kunnen worden. In opdracht van transportbedrijf Van der Lee heeft Beurtvaartadres de wensenlijst en nog een aantal andere punten vertaald naar een aanpassing in WebDoc. Op elk tankreinigingstation van Van der Lee worden met WebDoc nu dagelijks tientallen attesten geprint.Heeft u vragen? Ik help u graag!

Martijn Benist
WebDoc-specialist

Tel 088 55 22 110 E-mail Stuur een mail