Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Brexit teken aan de wand? VK en Zwitserland sluiten handelsdeal

Over 46 dagen is het zover: de Brexit is een feit. En zoals het er nu naar uitziet wordt het een ‘no deal Brexit’, met alle verwachte en onverwachte risico’s van dien. Ondertussen gebeurt er veel. Zowel aan de kant van de Europese Unie als aan de kant van het Verenigd Koninkrijk.

Zo is het VK druk bezig met het sluiten van handelsakkoorden met andere landen. Een belangrijke hierin is het net gesloten akkoord met Zwitserland, zo meldt de BBC. Een nog belangrijker punt is dat er wordt voortgeborduurd op het bestaande handelsakkoord tussen Zwitserland en de Europese Unie.


Wat vertelt dit ons?

Denkt u nog steeds dat de Brexit niet tot stand komt? Een handelsakkoord met Zwitserland is toch een stille getuige die een Brexit bevestigt. Alleen de vraag is: in welke vorm zal dit gaan plaatsvinden? Wees als ondernemer in ieder geval verstandig en investeer de komende weken tijd en energie om u voor te bereiden.

Ook nu het één minuut voor twaalf is zijn wij er voor onze relaties. Wij als Beurtvaartadres bespreken liever nu nog de ‘last minute-mogelijkheden’, dan dat we u in de dagen rond 29 maart moeten bijstaan in damage control. Want zo vlak voor de Brexit kunt u nog een aantal belangrijke voorbereidingsmaatregelen nemen om de Brexit-pijn in ieder geval te verzachten.


Onderneem nu actie

Veel mkb-bedrijven weten onze Brexit-servicedesk al te vinden. Dit betekent dat ze met vertrouwen de Brexit tegemoet kunnen gaan. Ook benieuwd wat wij nu nog voor u kunnen betekenen op Brexit-gebied? Neem dan contact op met mij!

Interesse? Neem direct contact op

Ridvan Taci
Business Unit Manager Im -en Export

Tel 06-119 191 41 E-mail Stuur een mail 

Deel deze post
Labels
Archief


Brexit: Portbase-melding vergeten, sta straks niet stil bij de ferry!