Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Nieuwe webshopactie in juni van Beurtvaartadres

Goed nieuws, het is weer zover! Van 1 tot en met 30 juni 2023 organiseert Beurtvaartadres opnieuw een webshopactie. Als u gedurende deze periode via onze webshop bestelt, krijgt u een duurzame Beurtvaartadres koeltas cadeau.

Let op: de actie loopt zolang de voorraad strekt,! Bekijk hier de voorwaarden

Beurtvaartadres koeltas 

Het zomerweer is in aantocht. Het wordt mogelijk warm buiten, in uw auto, cabine of op uw kantoor! Maar hoe zorgt u ervoor dat u drankjes of belegde broodjes lekker koel blijven? Dankzij de isolerende binnenzijde van de Beurtvaartadres koeltas neemt u uw consumpties geheel gekoeld overal mee naartoe.

Deze duurzame koeltas is gemaakt van stevig jute en katoen. Met handige ristsluiting en geweven, katoenen hengsels. Daarnaast biedt het voorvak extra opbergruimte. In totaal heeft de tas een inhoud van ca. 8 liter. Ook ideaal te gebruiken als boodschappen- of strandtas.

Beurtvaartadres koeltas

Dubbel zo duurzaam

Naast dat de koeltas van duurzaam materiaal is gemaakt, kunt u er gekoelde blikjes mee terug nemen. Zodat u deze kunt inleveren bij één van de 27.000 inzamelpunten. Vanaf 1 april 2023 zit er namelijk 15 cent statiegeld op blikjes. Zodat blikjes niet als zwerfafval in de natuur terechtkomen en ze gerecycled kunnen worden. Zo draagt u een extra steentje bij aan een beter milieu.


Heeft u vragen? Bel mij gerust

Matthijs van Rooijen
Customer Service

Tel 088 55 22 162 E-mail Stuur een mail 

Deel deze post
Archief


Terugblik: derde editie van de Week van de Digitalisering 2023