Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Im- en Export

Klantervaringen

Ontdek de ervaringen van gebruikers van onze import- en exportdiensten 

Neem contact op

Condor Carpets

Condor Carpets is een van Europa’s grootste tapijtproducenten met klanten over de hele wereld. Vanwege de Brexit maken zij gebruik van EXPORTPlus. Beurtvaartadres ondersteunt hen bij extra douaneverplichtingen als invoer- en uitvoeraangiftes, keuringen en certificaten.                                                                                            

Bekijk deze case

Logi Trans B.V.

Als expediteur ontzorgt Logi Trans B.V. organisaties volledig door het transportproces en alle douaneformaliteiten op zich te nemen. Hiervoor maken zij gebruik van de douanesoftware ShipmentManager en de kennis en expertise van Beurtvaartadres.         

               

Bekijk deze case

Trivium Packaging

Trivium Packaging produceert metalen verpakkingen voor diverse sectoren, met name voor de voedselindustrie. Naast de fabricage van blikken en deksels, bieden zij ook logistieke oplossingen aan, waaronder het vervoer van deze verpakkingen naar klanten. Voor dit transport maakt Trivium Packaging gebruik van ShipmentManager.

Bekijk deze case

Medical Export Group

Medical Export Group (MEG) levert wereldwijd medische hulpmiddelen aan hulporganisaties. Beurtvaartadres helpt ze bij vragen over douaneaangiften en houdt wijzigingen in de wet- en regelgeving nauwlettend voor ze in de gaten. 

Bekijk deze case

Sulzer Turbo Services Venlo B.V.

Om het wereldwijd transporteren van turbineonderdelen in goede orde te kunnen doen, maakt Sulzer Turbo al sinds 2004 gebruik van de douanesoftware en servicedesk van Beurtvaartadres. Hiermee besparen zij op jaarbasis veel en kosten.

Bekijk deze case

Ruigrok Flowerbulbs

Juli, augustus en september zijn drukke maanden voor Ruigrok Flowerbulbs. Dan exporteren ze al hun bloembollen. Klanten vragen regelmatig ook andere goederen toe te voegen aan de vracht, dit zorgt voor de nodige uitdagingen waarbij Beurtvaartadres ondersteunt.

Bekijk deze case

JTEKT EUROPE BEARINGS BV

JTEKT ontwikkelt, produceert en verkoopt allerlei soorten lagers, stuursystemen, aandrijfcomponenten en meer. Beurtvaartadres levert hun dé onlineoplossing voor de douane en Kamer van Koophandel (KvK) voor het opmaken van export- en transitdocumenten.

Bekijk deze case

Wilhelmsen Ships Service

Wilhelmsen Ships Service doet als dé grootste speler ter wereld voor de bevoorrading van schepen, volop zaken over de grens. Dankzij de douanesoftware van Beurtvaartadres kunnen ze de voortgang eenvoudig volgen en ingrijpen als er iets fout dreigt te gaan.

Bekijk deze case

Jonker & Schut

Jonker & Schut is logistiek specialist en expediteur in de voedingsmiddelenbranche. Vooral gespecialiseerd in melkpoeder. Ze kunnen altijd bij Beurtvaartadres terecht voor problemen met aangiftes, foutmeldingen of andere vragen.                                                          

Bekijk deze case

Verhuisbedrijf Henneken

Verhuisbedrijf Henneken wilde de import- en exportzaken op orde hebben voor de Brexit. Met Beurtvaartadres hebben ze het hele aangifteproces opnieuw ingericht en geoptimaliseerd. Daarnaast maken ze gebruik van aangiftesoftware en de helpdesk.                      

Bekijk deze case

Koot Flowers

Koot Flowers verkoopt al sinds 1985 bloemen aan Engeland. Samen met Beurtvaartadres hebben zij zich op ieder Brexit-scenario voorbereid. Waardoor ze ook na de Brexit zonder problemen blijven rijden.                                                                                                                 

Bekijk deze case

Gulf Oil

Begin 2011 werd de 1.000.000ste douaneaangifte verstuurd met CustomsController door Gulf Oil Nederland. Hierom heeft Beurtvaartadres Gulf een extra gebruiker toegekend én kosteloos de licentie uitgebreid met de module ‘Automatische Aangifteverwerking’.

Bekijk deze case

Voerman International

Internationaal verhuisbedrijf Voerman International gebruikt de online douaneaangifteapplicatie van Beurtvaartadres: CustomsController. Hierdoor kunnen zij voortdurend efficiencyslagen maken, of het nu gaat om transit, invoer of uitvoer van de inboedels.

Bekijk deze case

IMT Solutions

IMT Solutions was veel tijd kwijt aan het aanvragen van CVO’s  bij de KvK en het verzorgen van de aangifte bij de douane. Dankzij de overstap naar de software van Beurtvaartadres konden zij goedkoper en efficiënter werken, met meer overzicht.                  

Bekijk deze case

Apex Tool Group

Apex Tool Group begon in 1833 in Mount Vernon, Ohio, als ijzergieterij. De flexibele inzet en de online communicatie van en naar de douane zorgt ervoor dat ze in één oogopslag zowel de import als ook de export aangiften kunnen managen en beheren.                                 

Bekijk deze case