Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Ontmoet Beurtvaartadres op de ICT & Logistiek 2023 | Stand 04.B098

Op 8 en 9 november 2023 vindt de ICT & Logistiek beurs in de Jaarbeurs in Utrecht, met als thema 'Fit for the Future'. Het blijft lastig om te voorspellen hoe de toekomst van transport en logistiek eruit zal zien, gezien de actuele geopolitieke, economische en technologische veranderingen. Wat wel gedaan kan worden, is uw processen robuuster, flexibeler en efficiënter maken om zo voorbereid te zijn op de toekomst.


Tijdens deze editie van ICT & Logistiek kunt u dit jaar onze stand bezoeken om inspiratie en informatie te vinden die u kan helpen bij het verkennen en ontdekken van concrete oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Zo komen wij graag met u in gesprek om het te hebben over de eCMR en over im- en export vraagstukken. U kunt ons op de beurs vinden op stand 04.B098.


Meld u hier aan voor de ICT & Logistiek


Over Beurtvaartadres

Al ruim 95 jaar is Beurtvaartadres een vooraanstaande speler op het gebied van (digitale) vernieuwing in de transport en logistiek. Wij zijn vooruitstrevend, milieubewust en gericht op de behoeften van onze klanten en de markt. Ontmoet ons dit jaar op de ICT & Logistiek op stand 04.B098!

Deel deze post
Labels
Archief


Van der Plas gaat voor digitale aftekening via eCMR