arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
De formulierinvulsoftware

WebDoc

Voor de opmaak van al uw transportdocumenten

Uw eerste stap naar digitale verwerking van documenten

Voor wie nu nog handmatig formulieren invult of een typemachine gebruikt... zou dit weleens de eerste stap kunnen zijn naar het gebruik van een digitaal document. Met onze online WebDoc applicatie bieden wij u een zeer gebruiksvriendelijke ingang voor het opmaken van uw documenten. Van alle gangbare formulieren in ons assortiment hebben wij een digitale variant (wForm) opgenomen in een online applicatie. Denk aan de opmaak van uw CMR, binnenlandse vrachtbrief, certificaat of de begeleidingsbrief. Al uw transport, waaronder CMR vrachtbrieven, zelf maken en afdrukken kunt u vanaf nu met WebDoc.

De belangrijkste voordelen

Eenvoudig in gebruik
Stamtabellen voor hergebruik
Alle gangbare documenten beschikbaar
24 uur per dag toegang
Niet gebonden aan uw werkplek
1 beheerder / meerdere gebruikers
Automatische back-up
Koppeling met TransFollow
Vriendelijk geprijsd
Telefonische ondersteuning
Vrijblijvende gratis trial mogelijk

Hergebruik van uw gegevens

Met WebDoc kunt u ingevoerde gegevens hergebruiken voor een volgend document, sjablonen en stamtabellen aanleggen, logo's toevoegen, gegevens importeren en rapportages maken. Maakt u gebruik van het internet dan kunt u vanaf iedere locatie met een simpele inlog uw documenten printen. Na het digitaal invullen, kunt u gemakkelijk uw vrachtbrieven zelf printen met WebDoc. Denk hierbij aan het printen van CMR vrachtbrieven.

Uiteraard hebben we ook een koppeling met het TransFollow-platform zodat u, indien nodig, ook een eerste stap zet richting het gebruik met de e-CMR. 

Heeft u vragen? wij helpen u graag op weg!

Webdoc team
Sonja van der Meer & Matthijs van Rooijen
Ons WebDoc-team