Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Altijd en overal in control

Im- en export

Samen naar een efficiënte douaneafhandeling

De administratie van uw im- en export optimaal laten verlopen én volledig in control zijn van uw processen? Beurtvaartadres helpt u op weg met het efficiënt afhandelen van uw douaneformaliteiten. Denk hierbij aan ShipmentManager, onze Douanesoftware, waarmee u veel tijd en kosten bespaart. Maar ook zijn wij uw partner bij het behalen & onderhouden van uw AEO-certificering. Verder helpen wij u op weg met oorsprongsdocumenten en legalisaties. 


Douanesoftware

Wanneer men goederen importeert of exporteert, dient men deze aan te geven bij de Douane. Voor u is het van belang dat de aangiften snel en correct worden verwerkt, zodat de goederen op tijd vertrekken en arriveren. Onze Douanesoftware helpt u hierbij, zodat u altijd in control bent van uw aangifteproces.  Door niet langer afhankelijk te zijn van een expediteur of tussenpersoon, bespaart ook tijd en kosten én kunt u sneller handelen. 


Ontdek meer

AEO Customs Compliance

Voor het verkrijgen en behouden van een AEO-certificering is up-to-date en gespecialiseerde kennis vereist. En moeten uw procedures goed georganiseerd zijn. Om u hierbij te ondersteunen, hebben Beurtvaartadres, evofenedex en TLN gezamenlijk de AEO Customs Compliance Tool ontwikkeld. Ook worden er consultancy diensten aangeboden om u te begeleiden bij het behalen en behouden van deze AEO-certificering.


Ontdek meer
KVK exportdocumenten en legalisering

Laat uw KVK-certificaten en legalisering verzorgen


Ontdek meer
Portbase registraties

Meld hier uw Portbase-zending aan.

Ontdek meer
Im- en export trainingen

Praktisch aan de slag met onze im- en export trainingen.

Ontdek meer
Im- en export Servicedesk

Direct antwoord op uw douanevragen.

Ontdek meer


Bereken uw besparing op douaneaangiften

Zelf de douaneaangiften indienen heeft diverse voordelen. Door niet langer afhankelijk te zijn van een expediteur of tussenpersoon, kunt u zowel tijd als kosten besparen én kunt u sneller handelen.

     Besparing als u zelf uw douaneaangifte doet 

     Krijg direct inzicht in de mogelijke besparing
     Volledig vrijblijvend

Leer meer


Zij gingen u eerder voor:

Im- en exportklanten van Beurtvaartadres