arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Regel ook ná Brexit uw douaneformaliteiten met Beurtvaartadres

Brexit: hoe nu verder?

Brexit is een feit! Dit betekent dat uw vervoer naar het Verenigd Koninkrijk (VK) verandert. De grootste verandering zit in nieuwe douaneregels en douaneformaliteiten. Dit heeft mogelijk grote gevolgen voor uw bedrijf. Wij delen hier graag onze kennis en inzichten met u. Zo bent en blijft u goed voorbereid.
Brexit is een feit. Het goederenvervoer tussen het VK en de EU is drastisch veranderd. Bent u goed voorbereid? Wij delen graag onze kennis en inzichten met u. Zo bent en blijft u op de hoogte.

Douaneaangifte bij Import en Export

Door Brexit doet u nu op een andere manier zaken met het Verenigd Koninkrijk. U heeft nu te maken met grensformaliteiten. Het is belangrijk om u hierop voor te bereiden. Beurtvaartadres helpt u daar graag bij! Onderneem direct actie en bereid u voor op de Brexit in 6 stappen. 

Eén van de veranderingen na de Brexit, is dat u aan de Nederlandse Douane moet laten weten dat u exporteert naar het Verenigd Koninkrijk. U heeft hier een EORI-nummer nodig.

Exporteert u vaker naar de VK? Overweeg dan om een Authorised Economic Operator (AEO) vergunning aan te vragen. Deze vergunning biedt u voordelen als voorrang bij controles.

Sebastiaan Vlaming
Sebastiaan Vlaming
Im- en export Sales