arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Uw vrachtbrieven en douaneformaliteiten ná de Brexit

Brexit is een feit

Dit betekent dat uw vervoer naar het Verenigd Koninkrijk (VK) verandert. De grootste veranderingen zitten in nieuwe douaneregels en -formaliteiten. Dit heeft mogelijk grote gevolgen voor uw bedrijf. Wij delen graag onze kennis en inzichten met u.

Gevolgen douane en Brexit voor uw im- en export

Nu het VK uit de Europese Unie is gestapt, gelden er andere regels en wetten. U krijgt nu te maken met douaneformaliteiten voor de im- en export. Hiervoor heeft u een EORI-nummer nodig. Ook heeft u de juiste applicaties om certificaten en vergunningen snel en soepel aan te kunnen vragen nodig.

Servicedesk: voor al uw vragen

Heeft u vragen over de Brexit en de gevolgen voor uw im- en export? Of wilt u ondersteuning bij uw Brexit-zaken? Maak kennis met onze Servicedesk. Ons team is vijf man sterk. Samen hebben ze meer dan vijftig jaar ervaring. Ze willen rondom de Brexit ondernemers zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom kunt u ook zonder abonnement kosteloos al uw Brexit-gerelateerde vragen bij ze neerleggen.

Onze douane-experts staan in logistiek Nederland bekend om hun brede kennis van de sector. Ze zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom de Brexit, of het nu gaat om wetten en regels of complexe douane-, KVK-, im- en exportzaken.

Wij vertellen u er graag alles over, in begrijpelijke taal. Ook bieden we fullservice-oplossingen via toonaangevende software. Onze Servicedesk communiceert direct met de douane, en kan dus snel schakelen. Zo loopt u nooit onnodige vertraging op.

Neem contact op met de import en export Servicedesk voor:

  • Ondersteuning bij uw douaneaangifte
  • Aanvraag vergunningen, certificaten en legalisatie
  • Up-to-date kennis van douanezaken
  • Vragen over (internationale) wetgeving
  • Goederen en- bescheidcodes
  • Aangiftesoftware

Blijf up-to-date

Wilt u doorlopend up-to-date blijven over de laatste ontwikkelingen rondom de Brexit? Zijn er specifieke onderwerpen waarover u periodiek bijgepraat wilt worden? Laat het ons weten. Vul het formulier in en blijf op de hoogte over de Brexit.

Bel mij gerust voor meer informatie!

John Jochems
John Jochems
Import en export servicedesk