arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Nieuwe tekenmethode van de eCMR: Contactloos tekenen

Om de chauffeur zo veel mogelijk te beschermen en het laad- en losproces zo eenvoudig en veilig mogelijk te laten verlopen, is er een nieuwe contactloze tekenmethode ontwikkeld.

Digitale vrachtbrief ondertekenen op 2 meter afstand

De digitale vrachtbrief van TransFollow biedt met deze tekenmethode de chauffeur, de verladende en de ontvangende partij de mogelijkheid zonder fysiek contact de digitale vrachtbrief te controleren en ondertekenen. Daarbij hoeft er ook geen telefoon of ander mobiel apparaat uitgewisseld te worden. Met de nieuwe tekenmethode van Transfollow kan iedereen zich dus houden aan de 1.5 meter wetgeving. 

De digitale vrachtbrief van TransFollow stelt alle betrokken partijen bij het transport, direct in staat de informatie van de vrachtbrief te verwerken en delen.  Hierdoor beschikt de chauffeur, de verzender en de ontvanger meteen over alle informatie met betrekking tot het transport. Het gebruik van de eCMR van TransFollow maakt het ook mogelijk om de financiële administratie rondom het transport door te laten gaan waardoor er geen facturatie achterstand dreigt te ontstaan, omdat dit vanuit elke locatie gedaan kan worden zonder uitwisseling van de papieren vrachtbrief.

De eCMR van TransFollow kan snel en eventueel zonder integratie van systemen ingezet worden. U maakt dan alleen gebruik van uw webbrowser en de mobiele telefoon van uw chauffeur. Naast dit voordeel biedt de digitale vrachtbrief van TransFollow nog vele andere voordelen. Nog steeds gebruik maken van een papierendocument? Of is dit het moment om die werkwijze voorgoed gedag te zeggen?

contactloos aftekenen zonder uitwisselen apparaten

Meer informatie

Bent u benieuwd wat TransFollow voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u meer weten over onze (online) werkwijze? Neem contact met ons op we praten u graag bij over de mogelijkheden.

Nieuws

Paul Knoop
Paul Knoop
Business Unit Manager Digitale vrachtbrief