Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Beurtvaartadres, één adres, alles geregeld

Trees for All

Onze vruchtbare samenwerking met Trees for All


Sinds 2019 plant Beurtvaartadres al bomen samen met non-profit partner Trees for All. Voor ieder 50.000e vervoersdocument dat we als Beurtvaartadres verkopen, planten we een boom. Inmiddels hebben we al twee keer een bedrijfsbos geplant in het Groende Woud in Liempde. En hebben we ons tot en met 2026 verbonden aan Trees Fr All.

Voor de productie van 50.000 documenten, wordt ergens op de wereld één boom gerooid. Dit compenseren wij door bomen te planten met Trees for All. Deze worden geplant in Nederland én Bolivia.


Wereldwijd bomen planten

Trees for All is een Nederlandse non-profit organisatie die bomen plant en herbebossing in Nederland en de rest van de wereld stimuleert. Door bomen te planten zorgen ze voor een betere luchtkwaliteit, minder CO2-emissie en daarmee een beter leefgebied voor wilde dieren en planten. 


ISO 140001-certificering

De doelen van Trees for All sluiten perfect aan op onze doelstellingen wat betreft ISO 14001-certificering (milieumanagement). Met deze certificering geven wij milieuaspecten een vaste plaats in onze bedrijfsvoering en tonen we aan dat we aan de internationale norm voor milieumanagementsystemen voldoen.  Door TransFollow (dé eCMR) in de markt te zetten, zet Beurtvaartadres zich natuurlijk al volop in voor het milieu. Want hoe minder papier er wordt gebruikt in de transportsector, hoe minder bomen er gekapt hoeven te worden. Totdat onze sector volledig is gedigitaliseerd, blijven wij ons papierverbruik compenseren met Trees for All.


Bedrijfsbos in Het Groene Woud

In 2020 hebben we alweer onze 2000e boom gesponsord. Daarmee was ons eerste bedrijfsbos een feit. Het plantgebied Savendonk in het Groene Woud om precies te zijn. De jonge aanplant staat er nog altijd goed voor. Met een overlevingspercentage van maar liefst 99%. In het eerste jaar is ook al een flinke toename in de biodiversiteit waargenomen. Ben je nieuwsgierig hoe het bos erbij ligt?

Bekijk ons bedrijfsbos in Het Groene Woud.


Tweede bedrijfsbos in Liempde

Op 25 januari 2023 heeft een aantal medewerkers van Beurtvaartadres het tweede bedrijfsbos geplant in het Brabantse Liempde. Om de biodiversiteit te stimuleren en bestaande natuur met elkaar te verbinden. De komende tijd zetten we deze traditie voort en werken we toe naar een derde bedrijfsbos. En zo nodig een vierde en een vijfde. Totdat de gehele business is gedigitaliseerd!


Ambities 2024-2027

De komende jaren blijven we de boomkap t.b.v. de formulierproductie compenseren. Zowel in Nederland alsook in Bolivia dragen wij de komende 3 jaar bij aan een leefbare wereld. Ook was de boomplantdag in februari 2024 was weer succesvol.Wereldwijde initiatieven

Naast de bedrijfsbossen in Nederland, hebben we ook elders op de wereld bomen gesponsord. Bijvoorbeeld in het Kibale National Park in Oeganda, het Bongo District in Ghana en de tropische bossen van Costa Rica. Op die manier dragen wij bij aan de verbetering van de leefomgeving voor bestaande plant- en diersoorten over de hele wereld. 


Vragen? Bel mij gerust!

Bernadette den Uijl
Adjunct-directeur

Tel 06 303 723 94 E-mail Stuur een mail