arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Onze goede doelen en ISO-certificering

Beurtvaartadres staat midden in de maatschappij

Beurtvaartadres is als organisatie uit de transportsector ontstaan. Daarom vinden wij het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Bij ons is aandacht voor en bescherming van gegevens van derden cruciaal. Ook milieu neemt bij ons een belangrijke plaats in.

Trees for all

Beurtvaartadres is betrokken bij de maatschappij waarin het onderneemt.
In 2019 en 2020 gaan we samen met onze klanten een bijdrage leveren aan een beter milieu. We doen dat samen Trees for All, een stichting met erkend CBF-keur. Voor ieder vijftigduizendste vervoersdocument dat we verkopen planten we een boom. Adjunct-directeur Bernadette den Uijl schreef een blog over de ISO certificeringen en dit initiatief. 

Update

In 2020 hebben we onze 2000ste boom gesponsord!!! De aanleg van het bos is in volle gang. In 2021 en 2022 sparen we voor een tweede bos!

Historisch

Op verzoek van het personeel en de directie van Beurtvaartadres heeft Beurtvaartadres in de afgelopen jaren een donatie gedaan aan de volgende goede doelen:

Stichting Doe Een Wens (2009)
Stichting Solar Cooking Nederland (2010)
Stichting Alpe d’HuZes (2010)
Stichting MS Research (2010 en 2011)
Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) (2011)
Stichting Pijnackernaren helpen Armenië  (2012)
Ronald McDonald (2013)
FoodVillage / Make a Wish nederland  / Stichting de Snoezelbus (2014)
Daarnaast hebben we in 2013, 2014 en 2015 met een team meegedaan aan Run for Kika
In 2020 ondersteunen (middels een medewerker van TransFollow) in haar fietstocht tegen kindhuwelijken. Georganiseerd door Cycle for Plan


 

ISO-certificering 27001

Bij Beurtvaartadres hebben we volop aandacht voor hoe we omgaan met de informatie die we ontvangen of beheren. Dit geldt voor informatieverschaffing en voorlichting richting afnemers en leveranciers en andere stakeholders, en ook voor onze medewerkers.

De procedures die hiervoor gelden hebben we geborgd volgens de richtlijnen van ISO 27001. Beurtvaartadres werkt dan ook met een ISO 27001-gecertificeerd
informatiemanagementsysteem.

Bekijk hier ons ISO27001:2013-certificaat.

ISO-certificering 14001

Het milieumanagementsysteem van Beurtvaartadres is gecertificeerd volgens de ISO 14001:2015-norm. Hierbij focussen we ons op 2 thema’s. Zo is onze kantooromgeving zo milieuvriendelijk mogelijk geoptimaliseerd. Verder motiveren we onze medewerkers en leveranciers om nog meer aan het milieu te denken.

Ook zet Beurtvaartadres in op het steeds verder verbeteren van gunstige milieueffecten: wij willen een grote milieubijdrage leveren door juist gebruik van onze producten en diensten aan te moedigen. Zo optimaliseert TransFollow momenteel de supply chain van onze klanten.

Bekijk onze milieubeleidsverklaring, ons ISO14001-certificaat en informatiebeveiliging certificaat.

Heeft u een vraag? Neem contact op

Bernadette den Uijl
Adjunct-directeur