Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


DMS kennissessies: vloeiende overgang naar nieuw aangiftesysteem

Er komen nog altijd veel vragen uit de praktijk over de overgang naar het nieuwe aangiftesysteem (DMS). Tijdens onze DMS kennissessies van 10 tot en met 14 oktober 2022 praten experts uit de praktijk u volledig bij over het nieuwe aangiftesysteem. Er zijn nog een aantal plekken vrij, dus meld u op tijd aan!

De overgang van het huidige aangiftesysteem (AGS) naar een nieuw aangiftesysteem (DMS), het blijft een belangrijk en actueel thema. Vanaf 1 juli 2023 moeten alle aangiften namelijk worden gedaan via DMS. Deze overgang vraagt de nodige voorbereiding voor zowel de douane als binnen uw organisatie. Een veel gestelde vraag vanuit de praktijk is: hoe zien de douaneaangiften in het nieuwe aangiftesysteem eruit? Dit is voor veel organisaties onduidelijk. 

Vloeiende overgang van AGS naar DMS

Met behulp van onze DMS kennissessies gaat u en uw organisatie een overgang tegemoet zonder vragen en onzekerheden. Beurtvaartadres helpt u bij een vloeiende overgang naar het nieuwe douaneaangiftesysteem.

Aanmelden voor kennissessie

Ondersteuning van experts

Experts doorlopen met u de belangrijkste stappen in een prettige, toegankelijke setting. Zo zijn de gevolgen van de overgang van AGS naar DMS voor uw organisatie helder en bent u voldoende voorbereid op de nieuwe manier van douaneaangifte doen. En kunt u eind 2022 of begin 2023 met een gerust hart overstappen naar het nieuwe aangiftesysteem.

Praktische informatie

Waar: Kantoor Beurtvaartadres, Maria Montessorilaan 1, 2719 DB Zoetermeer

Wanneer: 10-14 oktober 2022, 10:00-13:00

Kosten: € 149,- p.p. (inclusief lunch)

Let op: het maximum aantal deelnemers per sessie is 25, dus meld u op tijd aan!

Meer informatie over DMS kennissessies?

Heeft u verder nog vragen over de kennissessies of wilt u meer weten over de overgang naar het nieuwe aangiftesysteem? Neem dan contact met Beurtvaartadres op! De servicedesk van Beurtvaartadres staat voor u klaar en beantwoordt graag al uw vragen.

Vraag over overgang naar DMS?

John Jochems
Im -en Export Servicedesk

Tel 088-55 22 152 E-mail Stuur een mail 

Deel deze post
Labels
Archief


Introductievideo TransFollow Portal & App