arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search
Een modern bedrijf

Organisatie

Corporate movie

Organisatie

Beurtvaartadres is een marktgestuurde onderneming met een organisatiestructuur die de behoeften van haar klanten in de logistieke keten weerspiegelt. Onze activiteiten zijn gericht op het verlagen van de transactiekosten in de logistieke keten. Hierin zijn twee gespecialiseerde businessunits actief.

Beurtvaartadres document, verzorgt papieren transportdocumenten en etiketten.
Tevens is deze businessunit
 exclusief distributeur van TransFollow (dé oplossing voor de e-CMR) in Nederland.

Beurtvaartadres douane, verzorgt papieren en digitale im- en exportdocumenten.
Het is ons doel diensten en producten te ontwikkelen, die de kwaliteit en efficiency van de logistieke keten verbeteren. Hierbij houden we altijd onze bedrijfsfilosofie ‘Direct duidelijk’ in gedachten.

Bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een motiverend beleid en een goede werksfeer. We hechten zeer veel waarde aan onze bedrijfscultuur en de goede werksfeer houden we nauwlettend in de gaten. We respecteren elkaar, staan open voor verschillende meningen en gaan eerlijk met elkaar om. Daarnaast krijgen medewerkers zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zelfstandig kan werken en (mede)verantwoordelijk is voor het resultaat van de afdeling of businessunit en de onderneming.

Missie en Visie

Beurtvaartadres faciliteert de logistieke keten in het onderling uitwisselen en bewaren van gegevens over logistieke transacties, om de totale transactiekosten te verlagen.

Hiertoe stelt zij kennis, gebruikersvriendelijke portals en producten beschikbaar. Beurtvaartadres streeft nadrukkelijk naar duurzame en maatschappelijk verantwoorde dienstverlening en wil het bewustzijn met haar MVO-beleid overbrengen aan medewerkers, afnemers en leveranciers.

Beurtvaartadres is onafhankelijk en handelt namens de ondernemersorganisaties evofenedex, Goederenvervoer Nederland, Nederlandsch Binnenvaartbureau en Transport en Logistiek Nederland.

Directie en Management

Beurtvaartadres wordt geleid door algemeen directeur Jörgen Hensgens en adjunct-directeur Bernadette den Uijl. Zij zorgen voor de samenhang binnen de onderneming en zien toe op de realisatie van de doelstelling.

Jeroen Rolvink is als Manager Finance verantwoordelijk voor de interne en externe verslagleggingen en optimalisatie van financiële processen. 

Paul Knoop is als Salesmanager verantwoordelijk voor het beheer van het strategisch partnernetwerk t.b.v. de dienst TransFollow. Paul stuurt het verkoopteam TransFollow.

Ridvan Taci is als Salesmanager verantwoordelijk voor het beheer van het strategisch partnernetwerk t.b.v. im- en export gerelateerde producten en diensten. Ridvan stuurt het verkoopteam 'Douane'.

 

Van de markt, voor de markt

Raad van Commisarissen

De raad van commissarissen houdt toezicht op het beleid van de directie en de algemene gang van zaken van de onderneming en de dochtermaatschappijen. Besproken worden onder andere de realisatie van de doelstellingen, de strategie, de ondernemingsrisico’s, het financiële verslaggevingsproces en de naleving van de wet- en regelgeving. De raad van commissarissen vervult ook een adviserende rol voor de directie.

De leden in de raad:

Voorzitter:

Vice-voorzitters

Commissarissen

Meer weten? neem contact met ons op

Bernadette den Uijl
Bernadette den Uijl
Adjunct Directeur

meer over ons

Beurtvaartadres en de maatschappij