Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


TransFollow en App2Track maken eCMR toegankelijk voor transportbedrijven en verladers

TransFollow en App2Track slaan de handen ineen. De samenwerking stelt met name in Nederland gevestigde logistiek- en transportbedrijven in staat om gebruik te maken van het datadelingsplatform van TransFollow. En de eCMR-oplossing bij het toewijzen van hun vloot voor de weg. De combinatie met de veelgebruikte App2Track-oplossing opent het digitaliseringsproces voor veel meer transportbedrijven en verladers.

TransFollow is de toonaangevende eCMR-provider en expert in de digitalisering van de supply chain voor de logistieke en wegtransportsector. App2Track is een gerenommeerde chauffeursapp voor transport en thuisbezorging.

Een gezamenlijke aanpak

De samenwerking combineert complementaire capaciteiten in een gezamenlijke aanpak, waarbij de voordelen van beide oplossingen elkaar versterken:

  • Verzamelen van realtime gegevens onafhankelijk van de bron
  • Partners eenvoudig integreren in eigen processen
  • Uitwisselen van diepgaande gegevens
  • Naadloos volgen van transporten en vlootstromen in de hele toeleveringsketen 

Vergeleken met andere oplossingen onderscheidt deze aanpak zich door de veilige, gecontroleerde en naadloze gegevensuitwisseling tussen de systemen van de marktdeelnemers.

Vereenvoudigen en digitaliseren

De samenwerking tussen App2Track en TransFollow maakt het mogelijk om uw transportactiviteiten en administratie te vereenvoudigen en te digitaliseren. Hierdoor kunt u uw transportactiviteiten aanpassen aan uw specifieke eisen in verschillende scenario's, door gebruik te maken van de eCMR TransFollow – de digitale CMR. Vervolgens maakt u gebruik van het transportbeheerplatform TransFollow Portal om uw transporten te creëren, plannen, monitoren en gegevens uit te wisselen.

De mobiele app van App2Track heeft de eCMR TransFollow-functie naadloos geïntegreerd in de afhandeling van de proof of delivery. Dit stelt u in staat om de eCMR TransFollow op te nemen in uw werkstroom, zonder dat er extra functionaliteiten nodig zijn.

Samen digitaliseren

Volgens TransFollow COO Hans Lip toont de samenwerking aan hoe softwareleveranciers elkaar kunnen versterken bij digitaliseringsprocessen in de transportsector: “Ondanks dat beide platforms vergelijkbare functionaliteiten bieden, bieden we onze klanten meer waarde dankzij deze samenwerking.”


Over TransFollow

TransFollow is dé standaard voor de eCMR, de digitale vrachtbrief. Het is de meest innovatieve Datahub-oplossing voor de transport- en logistiekmarkt van dit moment. Het is een product van Viaservice BV in Amsterdam. Dit bedrijf richt zich op de ontwikkeling en levering van producten en diensten die de efficiëntie in de vrachtvervoersindustrie vergroten. De TransFollow Datahub-oplossingen (inclusief eCMR) stellen u in staat om in realtime samen te werken met verladers, vervoerders, expediteurs en klanten binnen het beveiligde gegevensplatform van TransFollow. 

U kunt TransFollow integreren met uw bestaande IT-systemen, zoals ERP-, TMS-, WMS- en FMS-systemen, of eigen oplossingen. Zo werkt u in realtime samen met de gehele keten. Op een transparante, efficiënte en veilige manier. De TransFollow-oplossing helpt u bij het digitaliseren van uw transporten. Het stelt u ook in staat om een grotere connectiviteit, transparantie en efficiëntie te bereiken in de wegtransportsector, met realtime gegevensuitwisseling, minder administratieve fouten, lagere verwerkingskosten en snellere facturering.

Over App2Tack

App2Track is de toonaangevende app voor het digitaliseren van het transportproces in het voertuig. App2Track ontlast en ondersteunt chauffeurs, bezorgers en fietsvervoerders bij het laden of afleveren van goederen. Van depots en magazijnen tot aan de voordeur. Als snelgroeiende multinational levert het bedrijf SaaS-software en mobiele apps voor de supply chain, e-commerce en transport en thuisbezorging.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over de voordelen van deze samenwerking? Of wilt u meer informatie over de eCMR TransFollow in het algemeen? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Vragen over de eCMR? 

Paul Knoop
Senior Accountmanager Digitale vrachtbrief

Tel  06 4627 8173 E-mail Stuur een mail 

Deel deze post
Archief


Beurtvaartadres lanceert e-facturatie voor transport en logistiek