arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Beurtvaartadres en TransFollow

Ketenregie

Beurtvaartadres helpt u stap voor stap aan te sluiten op TransFollow.
Bekijk hoe onze klanten ketenregie ervaren
Wilt u zich aansluiten bij TransFollow? Dan zorgt het TransFollow-team van Beurtvaartadres ervoor dat u zo optimaal mogelijk profiteert van de voordelen van de digitale vrachtbrief (eCMR).

Ons ervaren team kijkt naar uw bedrijf en weet dankzij jarenlange kennis en ervaring precies wat er nodig is om TransFollow naar wens te gebruiken. Met behulp van de zogenoemde ketenregie zorgen we dat IT en (werk)processen perfect op elkaar aansluiten.

Ontdek onze werkwijze

Het TransFollow-team begeleidt u vanaf het moment dat we voor u aan de slag gaan tot en met de ingebruikname van TransFollow. We zorgen ervoor dat de communicatie tussen de diverse schakels in uw logistieke keten zo efficiënt mogelijk verloopt. Ook na ingebruikname van TransFollow blijven we bij u als partner aan boord. 

Sluit u aan in 7 stappen

Laat uw gegevens achter

Heeft u interesse in TransFollow? Maak er meteen werk van. Laat uw contactgegevens achter. Binnen 24 uur plannen we een belafspraak in.

Eerste advies in telefonisch gesprek

Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we uw situatie en geven we advies over TransFollow in uw bedrijf. Ook vertellen we wat Beurtvaartadres hierin kan betekenen.

Afspraak bij uw bedrijf

Overtuigd van TransFollow en het verwachte rendement? Dan plannen we een afspraak in bij u op locatie. We geven u een presentatie over TransFollow en bespreken uw wensen en mogelijkheden. Ook bekijken we uw bedrijfsprocessen.

Offerte en plan voor de implementatie

Op basis van alle informatie ontvangt u een offerte. Hierin staan alle onderdelen en de bijbehorende kosten van de digitale vrachtbriefZegt u ‘ja’ tegen de offerte? Dan komt een ketenregisseur bij u langs voor de kick-off-sessie.

Hierin bepalen we uw logistieke scenario’s en bekijken we uw vragen, wensen en eisen. We stellen samen een doeltreffend implementatieplan op. De ketenregisseur begeleidt u, uw personeel en uw ketenpartners hierbij. U staat er niet alleen voor.

Aan de slag met de systeemintegratie

We starten de systeemintegratie. We begeleiden u bij de implementatie zodat uw huidige IT-systemen binnen een vastgesteld tijdspad naadloos aansluiten op TransFollow.

We helpen ook uw IT-leveranciers tijdens de systeemintegratie. Steeds meer IT-partijen hebben hun systemen en software aangesloten op TransFollow. Uw leverancier staat waarschijnlijk al in het rijtje.

Training voor het beste resultaat

Is TransFollow klaar voor gebruik? Dan geeft Beurtvaartadres een praktische training voor alle collega’s in uw bedrijf. Waar nodig begeleiden we ook uw klanten bij het gebruik van TransFollow.

We blijven altijd aan boord

Ook als TransFollow binnen uw organisatie volledig draait, blijft Beurtvaaradres uw partner. U heeft uw vaste contactpersoon die u bijstaat met kennis en advies. U kunt uw contactpersoon altijd bellen. Ook nemen we u mee in de nieuwste updates en features van TransFollow.

Interesse? Neem direct contact op

Imre Koenders
Ketenregisseur