Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Gebruikerservaring

Bos Logistics

Bos Logistics sluit zich aan op de eCMR TransFollow


   Meer over de Digitale vrachtbrief 

Beurtvaartadres mag vol trots Bos Logistics aansluiten op de eCMR van TransFollow! De full service logistieke dienstverlener levert al meer dan 50 jaar transportoplossingen voor weg-, lucht- en zeevracht. Met het uitgebreide wagenpark en de belangrijkste veiligheids- en kwaliteitscertificaten in bezit, kunnen ze elke logistieke opdracht aan. Bos Logistics biedt haar klanten snelle, efficiënte en duurzame transportoplossingen waarin ICT een centrale rol speelt. Nu is het tijd voor de volgende digitale stap vooruit met de eCMR TransFollow! 

Papierwerk verminderen & tijd besparen

Frank Bos jr, Operationeel Directeur bij Bos Logistics: “De eCMR sluit perfect aan op onze ambitie om papierloos te gaan werken. Hierdoor zullen veel tijdrovende dagelijkse taken komen te vervallen, denk hierbij aan het uitzoeken en archiveren van ontelbare papieren vrachtbrieven. Onze medewerkers zullen daardoor meer tijd beschikbaar hebben om onze klanten te bedienen”.

Duurzaam ondernemen

De overstap op de eCMR TransFollow sluit perfect aan op de visie en missie van de organisatie om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. “Bos Logistics streeft ernaar om samen met haar opdrachtgevers, verzenders en ontvangers de planning zodanig af te stemmen, dat er zo min mogelijk onnodige kilometers door onze voertuigen worden afgelegd. Inmiddels rijden er een aantal voertuigen op HVO100, waardoor de uitstoot van broeikasgassen door deze voertuigen met wel 90% is verminderd. Daarnaast werken wij samen met onze klanten om de inzet van E-Trucks op de korte trajecten te realiseren. Door de implementatie van de digitale vrachtbrief wordt het proces minder foutgevoelig, er is meer data beschikbaar en het levert meer efficiëntie op in het gehele proces”.  

Een partner waar we op kunnen bouwen

Voor ons was het belangrijk dat we voor dit traject een partner voor de toekomst hebben, waar we op kunnen bouwen. De implementatie van zo’n eCMR is niet niks en je wilt zekerheid dat je hierin goede begeleiding krijgt en dat er ook meegedacht wordt. Ook moet het systeem zijn ingericht op de toekomst en volledig voldoen aan wet- en regelgevingen”. Stapsgewijs zal Bos Logistics steeds meer digitaliseren: “wanneer dit traject is afgesloten, hebben we afgesproken met het team dat we blijven kijken naar manieren om onze processen verder te digitaliseren”. 


Geïnspireerd door deze case? Bel mij!

Juliëtte Roos
Senior Accountmanager Digitale vrachtbrief

Tel  06 8174 8181 E-mail Stuur een mail