Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Digitale vrachtbrief

Duurzaam bouwen? Vergeet uw transport niet

Bij duurzaam bouwen hoort duurzamer vervoer. 

Duurzaam bouwen is een belangrijk onderwerp in de bouwsector. Daar komt veel bij kijken, zoals de materiaalkeuze en de bouwmethode. Maar ook in het transport kunt u duurzame resultaten boeken. Bijvoorbeeld met de digitale vrachtbrief, waarmee u bespaart op papier.

De eCMR van TransFollow is de digitale variant van de papieren CMR-vrachtbrief. Als expediteur van TransFollow in Nederland kan Beurtvaartadres u helpen om ook digitaal te rijden met de digitale vrachtbrief. Zo gaat u een stuk duurzamer op pad. En maakt u een mooie, duurzame stap in de richting van duurzaam bouwen.

Groener transport

Door uw vrachtbrief te digitaliseren verbruikt u veel minder papier. Sterker nog: u kunt helemaal papierloos uw bouwmateriaal vervoeren, waardoor u uw transport ‘groener’ inricht. 


Duurzaam bouwen: inzet medewerkers 

Bij duurzaam bouwen denkt u wellicht al snel aan de impact die de bouwsector heeft op het milieu. Maar duurzaamheid is veel breder dan alleen de milieu-impact. Duurzaam bouwen betekent ook dat u medewerkers duurzaam inzet, zoals chauffeurs. Hierin komt de digitale vrachtbrief goed van pas. Want doordat chauffeurs de levering digitaal kunnen aftekenen, kunnen ze hun tijd spaarzamer (en duurzamer!) inzetten.

Meer voordelen digitale vrachtbrief

Wilt u duurzaam bouwen? Dan is de digitale vrachtbrief een mooi alternatief voor de papieren CMR-vrachtbrief. En er zijn nog veel meer voordelen. Zo geeft de eCMR alle betrokken partijen realtime inzicht in de status van de zending. Ook kunt u foto’s toevoegen van de levering, daarmee legt u eventuele schade aan het bouwmateriaal meteen vast. Last but not least: met de eCMR van TransFollow heeft u een digitaal archief van alle vrachtbrieven. Handig als u iets wil terugzoeken.

Duurzaam bouwen: maak stappen met de digitale vrachtbrief

Wilt u ook stap voor stap duurzaam bouwen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de digitale vrachtbrief. Of neem contact op met een van onze experts via ons contactformulier

Vragen over de eCMR? 

Juliëtte Roos
Accountmanager Digitale vrachtbrief

Tel  06 8174 8181 E-mail Stuur een mail