Digitale vrachtbrief

Krijg antwoord op veelvoorkomende vragen over de eCMR 

Presentatie Beurtvaartadres ICT & Logistiek 2022


   Meer over de eCMR 

Wilt u ook overstappen van de papieren naar de digitale vrachtbrief? Dan bent u wellicht al bekend met de digitale vrachtbrief van TransFollow, ook wel eCMR. Maar hoe werken de app en portal van TransFollow, en wat houdt ketenregie in? Bekijk dan de presentatie van Beurtvaartadres en Secure Logistics tijdens de ICT & Logistiek 2022 om antwoord te krijgen op deze vragen!

TransFollow kent verschillende integratiemogelijkheden. In deze presentatie beantwoorden Paul Knoop en Juliëtte Roos van Beurtvaartadres en Jeroen Hoogstraten van Secure Logistics veelvoorkomende vragen uit het bedrijfsleven. Laat u in minder dan 25 minuten bijpraten en ontdek de voordelen van de eCMR.

Bekijk de presentatie

Tijdens deze presentatie ontdekt u: 

  hoe de app en portal van TransFollow werken.

  wat ketenregie u concreet oplevert: in tijd én efficiency.

  de samenwerking tussen Beurtvaartadres en Secure Logistics.


Ontdek de app van TransFollow

In de app van TransFollow vindt u de digitale variant van de papieren vrachtbrief. De app heeft veel verschillende functies, zoals het aftekenen van de vrachtbrief. Benieuwd hoe u de verschillende stappen in de app doorloopt? Accountmanager Juliëtte Roos demonstreert de app tijdens de presentatie. Ook leert u meer over de verschillende aftekenmogelijkheden. 


Vragen over de eCMR? 

Paul Knoop
Senior Accountmanager Digitale vrachtbrief

Tel  06 4627 8173 E-mail Stuur een mail