arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
ONLINE TRAINING: Transport van afval

Correct invullen van de begeleidingsbrief

Een interactieve online training!

Beurtvaartadres krijgt veel vragen over de begeleidingsbrief. Over de beschikbaarheid, de juiste manier van invullen en de bijbehorende software. Maar ook over de wijzigingen in het melden en registreren van afvalstoffen en de gevolgen daarvan voor de begeleidingsbrief. Wij geven graag gehoor aan uw hulpvraag in onze praktijkgerichte training.

Deze training duurt 2 tot 4 uur.

Inhoud

  • Wat is de basissystematiek in het afvalstoffenvervoer?
  • Waar moet u op letten als u de begeleidingsbrief invult?
  • Waar moet u op letten om de begeleidingsbrief goed te kunnen beoordelen?

Op deze vragen en meer krijgt u antwoord. Beurtvaartadres reikt u handvatten aan voor het efficiënt en correct invullen van de begeleidingsbrief. 

Voor wie en door wie

De training is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met de begeleidingsbrief: ontdoeners, vervoerders, inzamelaars, bewerkers en handelaren in afval. 

De training wordt gegeven door Bernadette den Uijl. Zij denkt inmiddels alle vragen wel gehoord (en beantwoord) te hebben... maar blijft het een uitdaging vinden!

ONLINE

Wij hebben deze trainingen al veel verzorgd op trainingslocaties en incompany bij gebruikers. Vanwege. de coronacrisis bieden we deze training nu online aan. Omdat dit voor sommige deelnemers onwennig is en wij het contact met de deelnemers erg op prijs stellen streven wij naar maximaal 10 deelnemers.

In de voorbereiding zullen we contact met u opnemen om de stof (de voorbeelden) zoveel mogelijk af te stemmen op de praktijk van de deelnemers.

Kosten

Deelname € 175,- per persoon (excl. btw)

Data

Wanneer het u uitkomt! 

 

Interesse in deze training?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u of wilt u meer informatie? Bel me gerust!

Bernadette den Uijl
Adjunct-directeur