arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Im- en export service

De wereld van het export-aangiftes, legalisaties en certificeringen is grotendeels allemaal online te regelen.

Online dienstverlening gaat onverminderd door

Landelijk worden er maatregelen getroffen rondom COVID-19. Ook Businessunit Im- en Export conformeert zich natuurlijk aan de richtlijnen van de overheid.  Door deze maatregelen zal de dienstverlening mogelijk anders zijn dan dat u van ons gewend bent.

Beurtvaartadres heeft de medewerkers de mogelijkheid geboden om thuis de werkzaamheden voor te zetten, om hiermee de kans op verspreiding van het virus te reduceren.

Afspraken op locatie

Tegenwoordig zijn er prima online mogelijkheden waarmee de reeds geplande afspraken op locatie,  bij u of bij ons op kantoor, op een alternatieve wijze door kunnen gaan.  Wij hebben in ieder geval ruim ervaring met het online demonstreren van onze diensten. Mocht dit voor u zijn geen oplossing zijn, dan zullen wij in onderling overleg kijken naar mogelijke alternatieven.

Servicedesk

De collega’s van onze servicedesk zijn zowel telefonisch, als per mail en chat bereikbaar. Ons streven is om u zo snel mogelijk te woord te staan. Mocht dit in sommige gevallen wat langer duren dan  u van ons gewend bent, dan hopen wij op uw begrip hiervoor.

Voor het aanvragen van certificaten en legaliseringen kun u nog steeds bij ons terecht, zolang de Kamer van Koophandel de aanvragen in behandeling neemt. Bij eventuele wijzigingen zullen wij u tijdig via onze site informeren.

Wij wensen een ieder sterkte in deze strijd die we samen aan moeten gaan en hopen dat ‘de schade’ beperkt blijft.

Nieuws