Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Ketenregie gaat online

Al enige tijd is er de realiteit van het “nieuwe online werken”. Zolang de overheidsmaatregelen van kracht zijn, zal dit vermoedelijk het voorlopige toekomstpersectief zijn. Dit stelt ons team Digitale Vrachtbrief voor een grote uitdaging voor wat betreft het optimaal bedienen van prospects en vervolgens het opstarten van een nieuw project.  

Het Ketenregie team van Beurtvaartadres speelt hier op in door tools, processen en een methodology toe te passen waarmee we voor onze toekomstige klanten kunnen waarborgen dat TransFollow efficient en binnen normaal gestelde tijdslijnen online te implementeren en succesvol af te ronden is.

Sinds het begin van de overheidsmaatregelen, heeft het ketenregie team een project methodology ontwikkelt die gebaseerd is op het nieuwe online werken. Door gebruik te maken van de projectmanagement software Projectplace is het nu mogelijk om de communicatie, activiteiten, administratie, documentatie en planning voor alle projectleden visueel en online inzichtelijk te maken en van daaruit productief en georganiseerd aan een project te werken.

Projectplace geeft de volgende mogelijkheden:

Virtuele teams:

Het is in Projectplace heel eenvoudig om virtuele project teams samen te stellen van elke grootte en elke type door alle lagen van de organisatie heen. Door het opzetten en toewijzen van projectleden aan interne, externe en collectieve teams, wordt het mogelijk gemaakt om activiteiten, documentatie en planning binnen het juiste collectief te communiceren maar evengoed gecentraliseerd samen te werken.

Online meetings:

Alle projectleden kunnen gebruiken maken van Zoom, het Online Video Conferencing tool binnen Projectplace. Het deelnemen, organiseren en managen van online meetings wordt u heel makkelijk gemaakt.

Rapportage:

U kunt als externe organisatie gebruik maken van de rapportage mogelijkheden van Projectplace om de voortgang te monitoren en een duidelijke visuele status rapport te genereren naar uw eigen organisatie.

Document management:

Documentatie kan makkelijk worden gedeeld en intern, dan wel extern, inzichtelijk worden gemaakt. Een versie controle tool is geïntegreerd in de software.

Dashboard functie:

Bekijk in een oogopslag de status van het project waaronder, lopende activiteiten, gepland werk, vervaldatums van taken, milestones, berichten en de laatst bewerkte documentatie.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van het nieuwe online werken in een project? Neemt u dan contact op met onze salesafdeling of met een van onze ketenregisseurs die u rechtstreeks kunt uitleggen wat dit voor uw organisatie kan betekenen en hoe wij u van dienst kunnen zien als u TransFollow - de standaard voor de digitale vrachtbrief - wilt gaan implementeren.   


#StaySafe #WorkOnline

Deel deze post
Archief


Brandstapels en vreugdevuren… pallets fikken goed