Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Beurtvaartadres neemt mee

Goede doelen en ISO-certificering

Beurtvaartadres staat midden in de maatschappij


Beurtvaartadres is als organisatie uit de transportsector ontstaan. Daarom vinden wij het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Bij ons is aandacht voor en bescherming van gegevens van derden cruciaal. Ook milieu neemt bij ons een belangrijke plaats in.

Trees for All

Beurtvaartadres is betrokken bij de maatschappij waarin het onderneemt.

In 2021 en 2022 hebben we (na een geslaagd 2019 en 2020) samen met onze klanten een bijdrage leveren aan een beter milieu. We doen dat samen Trees for All, een stichting met erkend CBF-keur. Voor ieder vijftigduizendste vervoersdocument dat we verkopen planten we een boom. 

Update

In 2020 hebben we onze 2000ste boom gesponsord!!! Ons eerste bos was daarmee een feit. In januari 2023 hebben enkele medewerkers deelgenomen aan een boomplantdag. Dit in het kader van het aanleggen van ons tweede bos. In het nieuwe jaar zetten we deze actie voort. Zolang er papier gebruikt wordt compenseren we de boomkap. In februari 2024 is het 3e bos van Beurtvaartadres geplant en dragen wij ook de komende drie jaar, tot en met 2027, bij aan een leefbare wereld.

Lees meer over onze samenwerking met Trees for All


ISO-certificering 27001

Bij Beurtvaartadres hebben we volop aandacht voor hoe we omgaan met de informatie die we ontvangen of beheren. Dit geldt voor informatieverschaffing en voorlichting richting afnemers en leveranciers en andere stakeholders, en ook voor onze medewerkers.

De procedures die hiervoor gelden hebben we geborgd volgens de richtlijnen van ISO 27001. Beurtvaartadres werkt dan ook met een ISO 27001-gecertificeerd informatiemanagementsysteem.

Download hier ons ISO27001:2013-certificaat: 

 ISO27001Certificaat

Goede doelen

Op verzoek van het personeel en de directie van Beurtvaartadres heeft Beurtvaartadres in de afgelopen jaren een donatie gedaan aan verschillende goede doelen.

In 2022 hebben wij een donatie gedaan aan VluchtelingenWerk Nederland. Dit uiteraard n.a.v. de verschrikkingen in de Oekraïne. 
En n.a.v. de energiecrisis heeft Beurtvaartadres een donatie gedaan aan het Armoedefonds.

In 2023 hebben we een donatie gedaan aan giro555 n.a.v. de aardbeving in Turkije en Syrië. Daarnaast hebben we vouchers ter beschikking gesteld aan het personeel. Dit om doelen te steunen die hen persoonlijk na aan het hart liggen. 


ISO-certificering 14001

Het milieumanagementsysteem van Beurtvaartadres is gecertificeerd volgens de ISO 14001:2015-norm. Hierbij focussen we ons op 2 thema’s. Zo is onze kantooromgeving zo milieuvriendelijk mogelijk geoptimaliseerd. Verder motiveren we onze medewerkers en leveranciers om nog meer aan het milieu te denken.

Ook zet Beurtvaartadres in op het steeds verder verbeteren van gunstige milieueffecten: wij willen een grote milieubijdrage leveren door juist gebruik van onze producten en diensten aan te moedigen. Zo optimaliseert TransFollow momenteel de supply chain van onze klanten.


Download hier ons ISO14001-Certificaat:

 ISO14001 Certificaat

Lees hier onze milieubeleidsverklaring. 


Vragen? Bel mij gerust!

Bernadette den Uijl
Adjunct-directeur

Tel 06 303 723 94 E-mail Stuur een mail