Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Digitale vrachtbrief

Webinars & Whitepaper

Ontdek op deze kennispagina wat de eCMR voor u kan betekenen!


Neem contact op

Heeft u interesse in de eCMR TransFollow, maar wilt u nog meer weten over de digitale vrachtbrief? Bijvoorbeeld hoe de app eruit ziet of hoe het implementatietraject eruitziet? Op deze pagina ontdekt u wat voor toegevoegde waarde de eCMR voor uw organisatie te bieden heeft! Zo kunt u onder andere onze webinars bekijken en ons whitepaper aanvragen!

Webinar: Voorbereid op weg naar de eCMR

Dit webinar is een goede introductie als u weinig weet over de digitale vrachtbrief. Na het bekijken van de webinar weet u precies wat de eCMR is, wat de voordelen zijn en hoe de overstap uw bedrijfstoekomst bestendigt. Met inzichten en voorbeelden uit de praktijk vertellen experts Paul Knoop en Lindsay Postel over de eCMR en het belang van data.

Bekijk het webinar

Webinar: Waarom de eCMR TransFollow? 

In dit webinar licht accountmanager Juliëtte Roos na een korte introductie over Beurtvaartadres toe wat de eCMR TransFollow precies is, hoe het werkt en wat precies de voordelen zijn om over te stappen naar de digitale vrachtbrief. Ten slotte wordt ook de implementatie behandeld van de eCMR binnen jouw organisatie.               

Bekijk het webinar

Webinar: Van papier naar digitaal met de eCMR TransFollow: wéér een ICT-project?

Ketenregisseur Lindsay Postel gaat in dit webinar dieper in op het verandertraject dat bij de overstap op digitaal plaatsvindt. Na afloop van dit webinar weet u o.a. welke rol verandermanagement tijdens dit project speelt en welke facetten zorgen voor een succesvol project en een soepele overstap.

Bekijk het webinar

Whitepaper TransFollow

U heeft als organisatie interesse in de eCMR en wilt graag de overstap maken van papier naar digitaal. Echter brengt zo'n stap ook vragen met zich mee. Hoe pak ik bijvoorbeeld zo'n overstap aan? En welk implementatiescenario zou voor mijn organisatie van toepassing zijn?

U leest het in ons whitepaper.

Vraag het whitepaper aan

Webinar: Krijg antwoord op veelvoorkomende vragen over de eCMR TransFollow

Anno nu zijn er al veel organisaties die werken met TransFollow. Heeft u voorkennis van de eCMR en wilt u een verdiepingsslag maken? Bekijk dan de presentatie van Beurtvaartadres en Secure Logistics!

Webinar bekijken

Vragen over de eCMR? 

Juliëtte Roos
Senior Accountmanager Digitale vrachtbrief

Tel  06 8174 8181 E-mail Stuur een mail