Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Digitale vrachtbrief

eCMR TransFollow Connect

Uw eigen ICT systeem geïntegreerd met de eCMR TransFollow

Neem contact op

TransFollow Connect is de schakel tussen de ICT omgevingen van verladers, transporteurs en ontvangers. Door uw systeem via TransFollow Connect met TransFollow te verbinden opent u een schat aan mogelijkheden om realtime data te delen met uw ketenpartners . 

Zo werkt TransFollow Connect

TransFollow Connect werkt naadloos samen met uw platform. Vanuit één interface wisselt u eenvoudig realtime informatie uit met uw partners, klanten en chauffeurs. 
Ook met uw softwareleverancier

 De eerste stap is de integratie van de API van TransFollow Connect met uw huidige technische omgeving. Hiermee maakt u verbinding met de TransFollow Datahub. Daarna kunt u gegevens gaan delen. Niet alleen de basis gegevens van de eCMR, maar indien gewenst ook aanvullende informatie.

TransFollow Connect is nu al standaard geïntegreerd met meer dan 25 toonaangevende leveranciers van TMS-, FMS-, ERP- en WMS-software. De kans is groot dat uw softwareleverancier hiertussen al tussen zit. Ook als dit (nog) niet het geval is, kan een integratie in samenwerking met uw leverancier of een van onze integratiepartners opgezet worden.


Softwareleveranciers met integratie

Digitaliseren op maat

Als distributeur en implementatiepartner van TransFollow ondersteunt Beurtvaartadres u bij integratie van TransFollow via TransFollow Connect. U bepaalt welke gegevens u uitwisselt met uw ketenpartners. Zo zorgen we samen voor een digitale connectie die past bij uw wensen.

Lees meer over onze aanpak


Vragen over de eCMR? 

Juliëtte Roos
Senior Accountmanager Digitale vrachtbrief

Tel  06 8174 8181 E-mail Stuur een mail