Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


5 zaken die u moet weten over TransFollow

Mijn collega’s en ik komen veel over de vloer bij verschillende partijen die geïnteresseerd zijn in TransFollow. U kunt zich voorstellen dat ik dan regelmatig dezelfde vragen krijg. Hieronder geef ik u graag de 5 zaken die u MOET weten over TransFollow!


1. TransFollow kan al met 2 partijen worden ingezet

De partij die de vrachtbrief creëert en de partij die het transport uitvoert kunnen samen starten met TransFollow. In sommige gevallen is dat dezelfde partij, en in andere gevallen zijn dat er 2. U hoeft dus niet al uw ontvangende partijen op het platform van Beurtvaartadres aan te sluiten. Zij hoeven alleen maar een digitale handtekening te zetten bij ontvangst van de goederen. Wel zo gemakkelijk, toch?


2. Met TransFollow kunt u emballage registreren

Op uw digitale vrachtbrief kunt u alle ladingdragers registreren, voor leveringen én retourstromen. Deze data kunt u vervolgens gebruiken om uw systeem mee te voeden. Zo weet u zeker dat u uw emballageregistratie sluitend krijgt.

"TransFollow is het juridisch equivalent van de papieren vrachtbrief"


3. TransFollow is dé standaard voor de digitale vrachtbrief

Inmiddels hoort u de naam steeds vaker: digitale vrachtbrief, e-CMR... Juridisch is het van belang dat de digitale vrachtbrief voldoet aan de eisen van het ‘e-CMR Protocol’ (een toevoeging op het CMR-verdrag). TransFollow voldoet hier volledig aan, als enige partij in Nederland.

Laat u dus niet verleiden door de termen ‘e-CMR’ of ‘digitale vrachtbrief’. Kies voor TransFollow, het juridisch equivalent van de papieren vrachtbrief en de standaard op het gebied van digitale vrachtbrieven.


4. Beurtvaartadres is de distributeur van TransFollow

Veel mensen raken in de war van het feit dat Beurtvaartadres in één adem wordt genoemd met TransFollow. Beurtvaartadres is al 90 jaar de standaard op het gebied van de vrachtdocumentatie. TransFollow is in opdracht van Evofenedex en TLN bij Beurtvaartadres ontwikkeld.

Voor het bespoedigen van de internationale adoptie is TransFollow in 2016 uitgegroeid tot een zelfstandige organisatie. Beurtvaartadres is daarmee binnen Nederland de exclusieve distributeur geworden van TransFollow. Daarnaast bevindt TransFollow zich nog steeds in hetzelfde pand en zijn de onderlinge banden zeer goed. U zult als TransFollow-klant dus altijd zakendoen met Beurtvaartadres.

“Het is bewezen: TransFollow werkt”


5. TransFollow is al op diverse plekken in gebruik

TransFollow is proven technology. Diverse ondernemingen gebruiken al dagelijks de digitale vrachtbrief. Daarnaast zitten er momenteel veel (grote) bedrijven midden in de implementatiefase.

TransFollow is al 3 jaar live. De techniek is bewezen en stabiel. En innoveren? Dat blijven we altijd doen. Met TransFollow heeft u alle mogelijkheden om uw papieren transportdocumentatie te digitaliseren. Gaat u voor TransFollow van Beurtvaartadres? Ons team is groot en ervaren. We kunnen u samen de ondersteuning bieden die u wenst: op strategisch, technisch en operationeel vlak.


Neem contact met mij op

Bent u benieuwd wat TransFollow voor u kan betekenen? Ik praat u graag bij over de voordelen en toon u alle mogelijkheden. Neem gerust eens contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Deel deze post
Archief


Wat betekent de Brexit voor mijn douane-zaken?