Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Azerbeidzjan en Turkmenistan treden toe tot het eCMR-protocol

Goed nieuws. Azerbeidzjan en Turkmenistan hebben hun toetreding tot het eCMR-protocol aangekondigd. Hiermee zetten de landen vol in op de digitalisering van het wegtransport. En sluiten zij zich aan bij de andere geratificeerde landen die al papierloos vervoeren.

De strategische locaties van Azerbeidzjan en Turkmenistan bevinden zich op de kruising van oost-west en noord-zuid transportcorridors. Vanuit meer dan 40 landen in Europa en Azië transporteert men goederen van en naar Azerbeidzjan en Turkmenistan. Veel transporten passeren deze landen daarnaast op doorreis naar andere bestemmingen. De toetreding van Azerbeidzjan en Turkmenistan maakt een digitaliseringsuitbreiding van het wegtransportsector in Centraal-Azië mogelijk. En brengt de wereldwijde logistieke sector dichter tot elkaar.


Voordelen van papierloos vervoeren

Papierloos vervoeren met de eCMR TransFollow verlaagt de afhandelingskosten, maakt een einde aan tijdrovende administratieve taken en factureringsvertragingen. Door de digitale standaard te verhogen verbetert ook de transparantie en veiligheid binnen de gehele keten.

Supply chain verbinden

In 2014 ontwikkelde Beurtvaartadres de digitale vrachtbrief: oftewel TransFollow. Beurtvaartadres ondersteunt transportbedrijven bij de implementatie van eCMR TransFollow binnen hun bestaande IT-systemen. Daarnaast stimuleren we de ontwikkeling van papierloos vrachtvervoer. We verbinden alle partijen binnen de supply chain. Zodat de communicatie en samenwerking soepel en efficiënt verloopt. Via één uniforme, veilige interface.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het eCMR-protocol of over TransFollow? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Deel deze post
Archief


Beurtvaartadres plant haar 2e bos