Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Beurtvaartadres verwelkomt nieuw lid Raad van Commissarissen

We verwelkomen de heer Jos Zandbergen als nieuw lid van de Raad van Commissarissen. Hij is eigenaar van transportbedrijf Zandbergen Transport.

Zandbergen Transport is opgericht in 1939. Het toonaangevende Nederlandse familiebedrijf is gespecialiseerd in het transport van frisdranken, levensmiddelen en bouwmaterialen. Op dit moment is de derde generatie van de familie Zandbergen actief.

Waardevolle aanvulling

Jörgen Hensgens, directeur Beurtvaartadres, over deze aanstelling: “Met zijn kennis, netwerk en expertise is Jos een waardevolle aanvulling voor onze Raad van Commissarissen. Zijn inbreng helpt ons om onze activiteiten nog beter aan te laten sluiten op de wensen van de Nederlandse logistieke sector. Voor nu en in de toekomst. Hiermee wordt onze rol als drijvende kracht achter de digitalisering van onze sector verder verstevigd.”


Versnelling

Jos Zandbergen over zijn aanstelling: “Toen ik gevraagd werd om plaats te nemen in de Raad van Commissarissen heb ik niet lang getwijfeld. Het lijkt me nuttig om vanuit de praktijk een extra aanvulling te kunnen zijn om de digitalisering op dit vlak mede te kunnen versnellen en een uniforme methodiek voor de sector verder vorm te geven”


Deel deze post
Labels
Archief


Wist je datje: het containerschip is 65 jaar geworden