Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Bezoek ons op de ICT & Logistiek beurs | Stand 01.E118

Op 8, 9 en 10 november 2022 vindt de ICT & Logistiek beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze beurs organiseert Beurtvaartadres iedere dag een sessie over de eCMR TransFollow. Verder kunt u ons tijdens de beurs ook vinden op stand 01.E118. Wij praten u op onze stand graag bij over de eCMR TransFollow, maar ook over de DMS kennissessies.

Inspirerende sessies

Onze accountmanagers van de Digitale Vrachtbrief Paul Knoop en Juliëtte Roos praten u tijdens de sessies bij over de toegevoegde waarde die de eCMR TransFollow aan uw organisatie kan bieden. Zo zijn er anno 2022 steeds meer bedrijven die de overstap naar digitaal hebben gemaakt.

Wilt u meer weten over de eCMR? Bezoek dan deze sessie!

Planning sessies (theater 6):

Aanmelden sessie 8 november   | 11:00 - 11:30

Aanmelden sessie 9 november   | 12:30 - 13:00

Aanmelden sessie 10 november | 11:00 - 11:30Bezoek onze stand

Vorig jaar verrasten wij vele bezoekers tijdens de ICT & Logistiek door met een bijzonder stand design te komen, namelijk met een container opzet! Ook dit jaar zijn wij met een aantrekkelijk design van de partij.

Op onze stand praten onze collega's u graag bij over de eCMR TransFollow en beantwoorden zij graag al uw vragen omtrent de digitale vrachtbrief. U kunt ons dit jaar vinden op stand 01.E118.

Nieuwe DMS kennissessies aangekondigd

Tussen 10 en 14 oktober organiseerde Beurtvaartadres speciale kennissessies over de overgang van het huidige douaneaangiftesysteem (AGS) naar het nieuwe aangiftesysteem (DMS). Deze sessies waren volledig volgeboekt, waarna wegens de aanhoudende interesse is besloten nieuwe DMS kennissessies te organiseren.

Sebastiaan Vlaming, sales im- en export, is hét aanspreekpunt hierover op de beurs en zal hierover graag met u in gesprek gaan!

Blijf op de hoogte van deze sessies


Deel deze post
Archief


Nieuwe webshopactie Beurtvaartadres