Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


CB implementeert TransFollow voor België

Logistiek dienstverlener CB start dit voorjaar met de implementatie van TransFollow voor leveringen in België. Als de invoering volgens plan verloopt worden tegen het eind van dit jaar de 150.000 zendingen vanuit de CB-vestigingen in Helmond en het Belgische Zele met een digitale vrachtbrief gedaan.*

Door het vervangen van de papieren vrachtbrief voor een digitale versie zijn er besparingen mogelijk. Daarnaast voldoet de oplossing volgens TransFollow aan het E-CMR protocol, waardoor CB ook juridisch gezien aan al zijn verplichtingen voldoet.

Digitale vrachtbrief volwassen

Paul Knoop, manager sales van het team digitale vrachtbrief bij Beurtvaartadres, stelt dat met het toevoegen van de logistiek dienstverlener uit Culemborg er een groeiende groep van gebruikers ontstaat. “Hiermee laten we de transportsector wederom zien dat de digitale vrachtbrief inmiddels een volwassen product is geworden.’’ Ook CB zelf zegt veel vertrouwen te hebben in de inzet van een digitale vrachtbrief voor de Belgische leveringen.

Toepassing ketenregie bij implementatie

Beurtvaartadres, distributeur van TransFollow in Nederland, begeleidt de implementatietrajecten bij CB door middel van ketenregie. “Wij bieden technische en functionele ondersteuning en instructie aan de nieuwe gebruikers en ook begeleiding bij de opschaling van het gebruik van de digitale vrachtbrief zullen we verzorgen”, zegt Knoop. Op een later tijdstip zullen TransFollow en CB meer prijsgeven over de livegang en uitrol van de digitale vrachtbrief voor België.

* Origineel artikel komt van Logistiek.nl


Meer weten over de eCMR TransFollow ?

Meer informatie over de eCMR ? Zien welke bedrijven de eCMR TransFollow gebruiken ? 

Deel deze post
Archief


TransFollow en Simacan gaan eCMR leveren voor Albert Heijn