Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Grote landelijke offline & online TransFollow campagne

Er wordt flink aan de weg getimmerd met de eCMR TransFollow. Zo zijn we in april gestart met een LinkedIn-campagne en een landelijke vrachtwagenreclame met onze eigen medewerkers in de hoofdrol. Steeds meer bedrijven maken de overstap naar de digitale CMR. Een mooie tijd dus om de eCMR van TransFollow ook te introduceren binnen je organisatie. 

Stof tot nadenken 

Bij veel organisaties staat digitalisering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen hoog op de agenda. Voor bedrijven die te maken hebben met transport, is het een mooie tijd om zich te verdiepen in ‘the next steps’ en zich echt te richten op de toekomst. Om meer awareness te creëren rondom TransFollow en de voordelen, zijn we daarom een grootschalige Linkedin campagne gestart die vanaf april tot oktober 2022 draait.  

10 vrachtwagens door heel Nederland

Toepasselijker kunnen we het bijna niet maken: een vrachtwagencampagne voor TransFollow! Vanaf april tot oktober 2022 rijden er maar liefst 10 vrachtwagens rond in Nederland met het statement ‘You can’t lead, if you can’t follow’. Met onze vrachtwagenreclame zijn we nationaal zichtbaar. Geen statische mast, maar een netwerk van vrachtwagens die midden tussen onze doelgroep rijdt en continu zichtbaar is voor miljoenen zakelijke automobilisten. 

Heb jij onze vrachtwagenreclame gespot? 

Voor degene die onze vrachtwagenreclame heeft gespot, hebben we een leuke winactie opgesteld. Lees hier meer of doe mee!

Deel deze post
Archief


TransFollow kondigt samenwerking met Logistics.cloud aan: alles om uw digitale transitie gemakkelijker te maken