Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


ICT & Logistiek 2021: is de logistieke sector klaar voor de toekomst?

Op 10 en 11 november vindt de ICT & Logistiek plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van dit jaar is ‘Resilient Logistics: agility and connectivity’. Ook Beurtvaartadres is aanwezig. Tijdens dit evenement praten we u graag bij over de eCMR van TransFollow, die onder andere bijdraagt aan een veerkrachtige logistieke sector. Wat we precies gaan doen? Ik vertel het u graag in dit blog.

Nieuw logistiek landschap

Het logistieke landschap is de laatste jaren sterk veranderd. De digitale vrachtbrief van TransFollow (eCMR) vervangt in rap tempo de papieren variant. Deze verandering vraagt om een flexibele houding én de medewerking van de hele supply chain.

U vraagt, wij antwoorden

Rijden met de digitale vrachtbrief lijkt misschien een grote stap. Wellicht roepen al deze veranderingen vragen bij u op. Daarom nemen mijn collega Paul Knoop en ik u graag mee in dit proces. U hoeft het immers niet alleen te doen.

Tijdens ICT & Logistiek leggen we bloot wat er speelt in de markt. In een interactieve sessie behandelen we alle vragen die u heeft over de digitale vrachtbrief en TransFollow. Dit doen we onder de noemer: ‘TransFollow, nog vragen?’.

Interactief

Deze sessie is geen doorsnee presentatie. Er is namelijk volop ruimte voor interactie en dialoog, doordat u en de andere deelnemers vragen kunnen stellen. Hierdoor kunnen onderwerpen aan bod komen waarbij u zelf nog niet heeft stilgestaan. De sessie is interessant voor iedereen die vragen heeft over de digitale vrachtbrief, van verladers en transporteurs tot expediteurs.

Tipje van de sluier

 Om een beetje warm te draaien, doe ik alvast een greep uit de onderwerpen die we tijdens ‘TransFollow, nog vragen?’ gaan behandelen:

  • In welke landen kan men de eCMR gebruiken?

  • Heb ik begeleiding nodig tijdens het implementatietraject?

  • Welke voordelen haal ik uit het gebruik van de eCMR?

Aanmelden

 Klinkt interessant? Dan zien we u graag tijdens ICT & Logistiek 2021. De sessie ‘TransFollow, nog vragen?’ van Beurtvaartadres vindt op 10 en 11 november plaats van 11.15 – 11.45 uur. Op de website van ICT & Logistiek vind je meer informatie.


Meer weten over de eCMR TransFollow ?

Meer informatie over de eCMR ? Zien welke bedrijven de eCMR TransFollow gebruiken ? 

Deel deze post
Archief


TransFollow lanceert Messenger functionaliteit