Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


ICT & logistiek: reacties van standbezoekers

De bezoekers hadden allemaal hun eigen redenen om langs te komen in de stand van Beurtvaartadres op ICT & Logistiek. Voor hun eigen organisatie of uit persoonlijke interesse.

Ook kwamen sommigen langs om te kijken of TransFollow een oplossing kan zijn voor klanten. Eén bezoeker vertelt: “Ik ben consultant en mijn klanten gebruiken nu nog een pdf die ze elektronisch doorsturen. Dit kan vast en zeker eenvoudiger. Toen zag ik Beurtvaartadres op deze beurs staan. Wellicht is TransFollow de oplossing.”

Graag lichten we enkele reacties uitgebreid uit:

Regina van Veen en Daan Vonk, Jumbo Supermarkten
Regina van Veen: “In de stand hebben we antwoorden gekregen op onze vragen. We zoeken momenteel naar een oplossing voor ons vraagstuk: het registreren van retourstromen.”

Daan Vonk: “Ik kende TransFollow al: een jaar geleden heb ik een demo gekregen. We hebben een lange wensenlijst. Eén eis is: zelf extra opmerkingen kunnen toevoegen aan de digitale vrachtbrief. En dat is mogelijk bij TransFollow. Wie weet kan dit het antwoord op ons vraagstuk zijn.”


Eric Aarsen, Managing Director bij VCK Logistics Airfreight B.V.

“Ik kende TransFollow al van naam, ik weet dat het wordt gedragen door de markt. Verzendingen digitaal afmelden gebeurt bij ons digitaal. Alleen is het nog niet mogelijk om handtekeningen onder CMR-condities te plaatsen. Hier zijn we nog naar op zoek: een gevalideerde aftekening. Met TransFollow kan dat wel.”

“Sowieso is het handig dat je het hele transport kunt volgen en dat je altijd de e-CMR tot je beschikking hebt. Het gebeurt nu nog te vaak dat de brieven zoekraken, dan zijn we weer chauffeurs en klanten aan het nabellen... TransFollow heeft zeker potentie.”


Frank Prins, IT-developer bij Transsmart B.V.

“Ik had al eerder gehoord over TransFollow. Het heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt, daarom wilde ik graag even langskomen op de beurs. Transsmart werkt met verzendoplossingen. Elke dag worden er duizenden vervoersopdrachten verzonden. Ik ben benieuwd naar alle mogelijkheden.”

“Wie weet zit er een eventuele samenwerking in. Ervoor zorgen dat onze klanten ook hun vrachtbrieven online kunnen versturen, zou een goede aanvulling zijn op onze systemen.”


Albert Waterink, Software Tester bij Squerist

“Ik heb als Software Tester interesse in security. Ik ben op de beurs om nieuwe inzichten op te doen voor mijn eigen werk. In dit geval ben ik benieuwd hoe Beurtvaartadres en TransFollow omgaan met data, veiligheid en privacy.”

“Ik wilde graag kennis en ervaringen uitwisselen, en dat is zeker gelukt. Erg interessant om hier verschillende experts te spreken.”


Deel deze post
Archief


Hoe werkt TransFollow als onderdeel van een Blockchain?