Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Krijg antwoord op veelvoorkomende vragen over de eCMR

Anno 2023 zijn er al veel organisaties die werken met TransFollow. Heeft u voorkennis van de eCMR, maar wilt u een verdiepingsslag maken? Bekijk dan de presentatie van Beurtvaartadres en Secure Logistics tijdens de ICT & Logistiek 2022.

In deze presentatie geven Paul Knoop, Juliëtte Roos (beiden namens Beurtvaartadres) en Jeroen Hoogstraten (namens Secure Logistics) antwoord op de meest voorkomende vragen uit het bedrijfsleven over eCMR TransFollow. 

Bekijk onze presentatie

Wat is TransFollow?

Met TransFollow stuurt u informatie die u normaal gesproken naar de printer stuurt, voortaan naar de datahub. Deze distribueert vervolgens alle gegevens die op de vrachtbrief staan naar alle partijen die op de vrachtbrief staan. Zo deelt u de vrachtbrief dus direct met uw gehele keten. 

Meest voorkomende vragen

In onze presentatie komen de volgende vragen aan bod:

  • Hoe werkt de TransFollow-app?

  • Hoe werkt de portal?

  • Hoe ziet onze ketenregie eruit?

  • En ook: over onze samenwerking met SecureLogistics

Bent u nieuwsgierig naar wat we nog meer behandelen? Bekijk dan de presentatie!

Uitgebreide rondleiding TransFollow app en portal

In de video neemt accountmanager Juliëtte Roos u mee door de app. Zij demonstreert alle mogelijkheden die de app biedt, bijvoorbeeld het aftekenen van de vrachtbrief. De portal kan ook gebruikt worden als archief. Daarnaast leggen we in de video uit hoe u als vervoerder kunt werken met de TransFollow Drive-app. Hier ziet u ook hoe andere partijen binnen uw keten worden geïntegreerd.

Soepel overstappen dankzij ketenregie

Wilt u minder papier en administratie? Een gestroomlijnd transport? Dan kunt u overstappen naar eCMR TransFollow. Voor een zo compleet en soepel mogelijke implementatie ondersteunen wij u met ketenregie. Dat houdt in dat wij u maximaal ondersteunen. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan de ingebruikname van TransFollow.

Wij zorgen ervoor dat uw processen en IT naadloos op elkaar aansluiten. Daarnaast zorgen we ervoor dat de communicatie tussen uw ketenpartners optimaal verloopt. Hiervoor bieden wij altijd een oplossing op maat. Omdat een ketenregisseur dit gehele proces begeleidt, heeft u hier zelf geen omkijken naar. De ketenregisseur houdt u natuurlijk wel nauwgezet op de hoogte van alle vorderingen. Een support collega ondersteunt het proces. En verzorgt eventueel trainingen voor uw medewerkers.

Secure Logistics

In de presentatie komt ook Jeroen Hoogstraten aan het woord. Jeroen werkt bij onze partner Secure Logistics. Zij ondersteunen ons op het gebied van veiligheid, identiteit en toegang. Al sinds 2003 loopt Secure Logistics voorop als het gaat om veilige, slimme en privacyproof identiteits- en toegangsmanagementoplossingen voor zakelijke gebruikers in de logistiek, bouw en industrie. In de video legt Jeroen Hoogstraten exact uit namens Secure Logistics wat hun aandeel is in de producten van TransFollow.

Deel deze post
Archief


NIEUW: Code-95 training in ons assortiment!