Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Sinari Group kondigt samenwerking met TransFollow aan

Sinari Group, Frankrijks grootste TMS-software leverancier, breiden hun diensten uit met de TransFollow eCMR. Hierdoor wordt het gebruik van de eCMR voor het grootste deel van hun klantenbestand mogelijk.

Toekomstbestendig met TransFollow

Door de complexiteit en veranderingen binnen supply chains, wil Sinari Group inspelen op industriële uitdagingen door complete end-to-end oplossingen aan te bieden met één aanspreekpunt. Sinari Group heeft gekozen voor TransFollow, omdat de diensten van TransFollow toekomstbestendig zijn en daarmee de logistieke sector van de Franse markt kunnen digitaliseren. 

Sébastien Rufflé, Directeur van Sinari, heeft eerder een interview gegeven aan TRM leGuide, een Franse transportpublicatie, waarin hij de geplande marktinitiatieven van het bedrijf besprak, evenals de invoering van e-CMR, dat wordt ondersteund door TransFollow:

"Het betekent een aanzienlijke vooruitgang voor onze mobiele applicaties, waardoor we bijvoorbeeld de digitalisering van handtekeningen en vrachtbrieven kunnen integreren"

Sébastien Rufflé • Directeur van Sinari

Over Sinari Group

Sinari Group heeft verschillende gerenommeerde bedrijven samengebracht onder één holding. Deze bedrijven (OMP, GPI, ELIOT, ITEM, Cofisoft, IT2000, Stock-It, AxioRoute en TAS-tms) zetten verschillende TMS-systemen op de markt en dekken de specifieke behoeften van hun klanten en de markten waarin ze actief zijn. Hiermee heeft Sinari een internationale rol in alle aspecten van Operational Data Management Flows voor de transport- en logistieke sector. 

Belang van een optimale samenwerking 

De vrachtbrief (nationaal en internationaal) is van nature een document dat een sterke samenwerking vereist tussen de vervoerders, verladers en ontvangers. In een digitale omgeving heeft de samenwerking een behoefte aan interoperabiliteit tussen verschillende systemen (TMS, WMS, EPR FMS etc.) die deze partijen binnen de supply chain gebruiken. TransFollow werkt continu aan oplossingen en manieren om deze systemen met elkaar te koppelen en te laten communiceren, en zo de vrachtbrief optimaal te kunnen digitaliseren voor de gehele supply chain. 

Hans Lip, COO van TransFollow, reageerde ook op deze historische samenwerking:

 “Dit is absoluut een enorme stap vooruit voor de adoptie van de eCMR! We zijn erg blij met de samenwerking met Sinari Group. De belangrijke en significante rol die Sinari speelt in Frankrijk, betekent dat steeds meer Frans logistieke bedrijven de voordelen van de eCMR kunnen benutten en uiteindelijk de stap naar digitalisering kunnen voortzetten. Samen brengen we supply chains samen!”

Hans Lip • COO van TransFollow

Mooie digitale stap vooruit 

De samenwerking tussen Sinari Group en TransFollow is een belangrijke stap vooruit voor beide organisaties. Het betekent dat de digitalisering van de Franse logistieke sector op het punt staat om volledig te worden geactiveerd. Het toont ook aan dat de oplossingen van TransFollow volledig kunnen voldoen aan en zich kunnen aanpassen aan de normen die de Franse logistieke markt vereist.

Meer weten over TransFollow?

Paul Knoop
Senior Accountmanager  

Tel  06 4627 8173 E-mail Stuur een mail 

Deel deze post
Archief


Beurtvaartadres partner bij ITT-event 2022