Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Terugblik: derde editie van de Week van de Digitalisering 2023

Van 17 tot en met 21 april vond alweer de derde editie van de Week van de Digitalisering plaats. Het was wederom een enorm succes. In samenwerking met TLN en evofenedex organiseerden we dagelijks webinars. Hierin werd u iedere ochtend van 10:30 tot 11:30 uur bijgepraat op het gebied van digitalisering. We blikken samen met u terug op afgelopen week.

Tijdens alle webinars heeft u inzichten kunnen opdoen uit de praktijk, aan de hand van de kennis en expertise van deskundigen. Onder andere Marc Billet (IRU), Jeroen van Velzen (Meesters in Business), Wout van den Heuvel (SUTC), Jan Boeve (TLN), Machiel van der Kuijl (evofenedex) en Jörgen Hensgens (Beurtvaartadres) kwamen aan het woord. Op dinsdag 18 april 2023 vond ons webinar ‘Ontdek de waarde van de eCMR’ plaats. In dit webinar ontdekten deelnemers de voordelen van eCMR TransFollow. 

Vijf dagen, vijf webinars

In totaal werden er in vijf dagen tijd vijf webinars georganiseerd. Stuk voor stuk werden hierin essentiële pijlers van succesvolle digitalisering behandeld. Het volledige programma zag er als volgt uit:

Webinar terugkijken

Heeft u het webinar gemist en wilt u deze toch graag terugkijken? Goed nieuws, dat kan! U kunt ons webinar hier terugkijken. In dit webinar ontdekt u:

  • het belang van de CMR, nu en in de toekomst

  • wanneer we spreken van een eCMR

  • het verschil tussen een POD en een ander digitaal bewijs van levering. 

Kijk ook alle andere webinars terug en profiteer optimaal van alle digitale mogelijkheden voor uw organisatie!

 
 


Veelvoorkomende vragen over eCMR

Wilt u nog meer weten over de eCMR TransFollow? Paul Knoop en Juliëtte Roos van Beurtvaartadres en Jeroen Hoogstraten van Secure Logistics gaven een presentatie aan de hand van veelvoorkomende vragen uit het bedrijfsleven. Tijdens deze presentatie wordt o.a. behandeld hoe de TransFollow-app werkt en hoe ketenregie eruitziet. 

Bekijk de presentatie

Wet- en regelgeving eCMR

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de eCMR. Toch voldoen nog niet alle eCMR-oplossingen aan de wettelijke voorschriften, VN-protocollen en industrienormen. Maar wat houdt de wet- en regelgeving rond de eCMR eigenlijk precies in? Wij leggen het u graag uit in ons artikel. Zodat u volledig op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen.

Vragen over de eCMR? 

Paul Knoop
Senior Accountmanager 

Tel  06 4627 8173 E-mail Stuur een mail 

Deel deze post
Labels
Archief


DMS-migratie in volle gang: alle douaneprocedures Q4-2023 volledig via ShipmentManager