Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Terugblik eerste editie Dag van Digitalisering

Afgelopen dinsdag 4 juni 2024 hielden wij, in samenwerking met Transport en Logistiek Nederland, evofenedex en Logistiek Digitaal, de Dag van Digitalisering. In een goed gevulde zaal met meer dan 140 aanwezigen werden bedrijven geïnformeerd over de essentiële aspecten van digitalisering, waaronder het gebruik van de digitale vrachtbrief.

Plenaire sessie over de digitale vrachtbrief (eCMR)

In de plenaire sessie van Beurtvaartadres sprak senior Accountmanager Juliëtte Roos over wat het betekent voor bedrijven om met een eCMR te werken en wat erbij komt kijken. Maar ook wat dit betekent voor vervoerder en verlader. Zo spraken projectmanager Desiree van Noord van verlader Hebels Staalservice en projectmanager Jelle van der Eng & applicatiemanager van Stefan Sakr van Zandbergen Transport over hun ervaringen met de digitale vrachtbrief.


Whitepaper Dag van Digitalisering

Digitalisering is essentieel in een concurrerende markt; het biedt bedrijven beter inzicht in hun bedrijfsprocessen, helpt kosten te verlagen en bevordert veiligere en efficiëntere werkwijzen. Desondanks blijven veel bedrijven achter op het gebied van digitalisering. Tijdens de Dag van Digitalisering presenteerden wij daarom ook een speciaal whitepaper

Ontdek meer


Contactpersoon Juliëtte Roos
Senior Accountmanager Digitale vrachtbrief

 06 8174 8181 
Stuur een mail 

Neem contact op

Deel deze post
Labels
Archief


Webshopactie juni 2024 | Beurtvaartadres rugzak